Gönderen Konu: Google play hesabýný Game center hesabýna baðlama  (Okunma sayýsý 11833 defa)

Çevrimdýþý Emreakay5

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Google play hesabýný Game center hesabýna baðlama
« : 28 Aðustos 2015, Cuma - 13:40 »
Öncelikle iyi forumlar arkadaþlar.
Ben ios platformunda oyuna baþladým ve köy binam 6 lwl olana kadar kendi game center hesabým ile oynadým. Ardýndan arkaþýn oyunu býraktý ve ben kendisindn kod ile köyü aldým. Fakat arkaþým android platformunda. Þuan da ben her oyuna giriþimde game center hesabýmda olan 6 lwl lik köyü yüklemek istermisiniz diye soruyor. Anladýðým kadarý ile hesaplar baðlý deðil ve ben telefonu deðiþtirmek istiyorum . Fakat game center hesabýma baðlý olmadýðý için telefonumu deðiþtiremiyorum. Bana yol gösterirsniz çok memnun olurum arkadaþlar. Cevaplarýnýz için þimdiden teþekkürler.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Google play hesabýný Game center hesabýna baðlama
« Yanýtla #1 : 28 Aðustos 2015, Cuma - 14:40 »
arkadaþýnýzýn köyünü telefona aktarmadan evvel mevcut telefonunuzdaki gamecenter hesabýný kaldýrýp yeni bir gamecenter hesabý alacaktýnýz. Koda ile yeni aldýðýnýz köyü bu gamecentere baðlayacaktýnýz. Bu iþemi yapmadýðýnýz için mevcut baðlý bulunan kendi köyünüzü görecektir. Þimdi kod tek seferlik olduðundan tekrar kod kullanma durumunuz da yok, bu yüzden supercell ile iletiþime geçip ikinci bir kod talep edecek arkadaþýnýz. Veya siz hesap sizinmiþ gibi iletiþime geçip yeni bir gamecentera baðlamak isteyeceksiniz.

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: (28 Aðustos 2015, Cuma - 15:01), Emreakay5 (28 Aðustos 2015, Cuma - 14:43)

Çevrimdýþý Emreakay5

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 28 Aðustos 2015, Cuma - 14:45 »
Yani ben her telefon deðiþtirdiðimde bi kod ihtiyacým olacak hiç bir zaman köyü hesabým ile kullanamayacaðým öylemi.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 28 Aðustos 2015, Cuma - 14:50 »
hayýr. arkadaþýnýzdan aldýðýnýz köyü yeni bir gamecenter hesabýna baðlarsanýz istediðiniz ios tabanlý cihazda gamecenter hesabýyla oynayabilirsiniz. Þimdi sizin yapmanýz gereken supercell den ikinci bir kod talebinde bulunup bir önceki anlattðým adýmlarý izlemek.

Çevrimdýþý Emreakay5

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 28 Aðustos 2015, Cuma - 14:52 »
Anladým çok saolun yardýmlarýnýz için.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi