Gönderen Konu: klan savaþý taktik istiyorum arkadaþlar  (Okunma sayýsý 1689 defa)

Çevrimdýþý Athena

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Athena
  • Klaným : TurkSoldiers
klan savaþý taktik istiyorum arkadaþlar
« : 10 Eylül 2015, Perþembe - 23:50 »
köy binam 9 askerlerin hepsi açýk ve seviyeleri iyi seviyede savaþ taktiðim yok denecek kadar az tavsiye verirseniz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kitap karakterlerine aþýk olmak delilik deðildir.

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: klan savaþý taktik istiyorum arkadaþlar
« Yanýtla #1 : 11 Eylül 2015, Cuma - 14:43 »
Öncelikle gowipe öneririm,2 golem 3pekka 18büyücü 5duvar kýrýcý klan kalesine max golem. 4deprem ve ya atlama, 2þifa 1öfke 1zehir klan kalesini öldürmek için.

Aþþaðý topun ordan golemleri salarým savunmalar golemlerle oyalanýrken duvar kýrýcýlarla havanýn önünü aç sonra bence 4tane deprem at ve köy binasýna ve sihirbaz kulelerine yolu aç. (Bunlarý yapar iken büyücü lerle dýþarýdakileri topla dýþarýdaki gereksiz þeyler bitince pekka larý ve herolarý sal golemlerin arkasýndan)bu þekilde devam edersen askerlerinde iyiyse yüzde yüz alýrsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Athena

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Athena
  • Klaným : TurkSoldiers
« Yanýtla #2 : 11 Eylül 2015, Cuma - 19:28 »
eyv abi savaþýmý baþka bi taktikle yaptým bundan sonra senin verdiðin taktiði de deniycem Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kitap karakterlerine aþýk olmak delilik deðildir.

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #3 : 12 Eylül 2015, Cumartesi - 12:06 »
Bu düzende olmaz ama rakibinin düzeninde 4x2 lik boþluklar yoksa biniciye alabilirsin . 220 lik kamp için 36 binici 4 þifa büyüsü 4 sihirbaz 24 okçu alabilirsin. Klan kalesine de dalkavuk ve okçu alýrsan özellikle etkili olur. Okçu yerine dalkavuk alýp klan kalesine de okçu alabilirsin , ama rakibin klan kalesinde ejder varsa dalkavuklar yavaþ kalabilir öldürmede . Ama takibin clan kalesinde okçu veya büyücü varsa zehir büyüsüyle öldürüp sihirbaz sayýsýný 2 ye indirmeni tavsiye ediyorum . Kalanýný da okçu dalkavuk yapabilirsin .

Fikir þu , domuzlarý þifa büyüsü sayesinde iyileþtirerek tüm savunmayý yýkmak ve 3 yýldýz almak . Riskli bir plan olduðu açýk ama baþarýsýz olsan bile iyi bir noktadan yolladýysan 1 yýldýz alabilme þansýn var yinede.

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap