Gönderen Konu: Rakip Aratýrken Ayný Köy Gelip Duruyor :D  (Okunma sayýsý 1373 defa)

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Rakip Aratýrken Ayný Köy Gelip Duruyor :D
« : 15 Temmuz 2015, Çarþamba - 11:35 »
Herkese merhaba,bazen rakip aratýrken düzenleri de incelediðim için ayný köylerin geldiðinden þüpheleniyordum ama þimdi ki durum artýk bu durumu ispatladý.
Dün gece rakip aratýrken aþaðýdaki köy geldi,screenshot alýp whatsapp grubumuzda "bundan ne köy olur nede kasaba" yazarak paylaþtým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Amacým geyik yapmaktý neyse yaptýkta.Hemen 2 dakika sonra oyuna geri döndüm (malum depolar dolu olunca boþ býrakmak istemiyoruz) ve yeniden rakip aramaya baþladým çok deðil 2-3 defadan sonra ayný köy bir daha çýka geldi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bu garip olayý yanlýþlýkla da resimlerle ispatlayýnca burada paylaþmak istedim.

Ýlk aramamda gelen köy:
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýkinci aramamda gelen köy:
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlere dikkat ederseniz benim alabileceðim altýn miktarý ikisinde de farklý þimdi birisi ayný anda çekmiþindir demesin diye. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý STROM

• 71.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 457
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ~SERDAR YILDIZ~
  • 92 Mesajý Toplam
    112 Kere Beðenildi
  • COC Nick : STROM
Ynt: Rakip Aratýrken Ayný Köy Gelip Duruyor :D
« Yanýtla #1 : 15 Temmuz 2015, Çarþamba - 14:18 »
banada aynýsý oluyordu yok ona benzeyen bi köydür diyordum demekki ayný köymüþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

STROM 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: VÝCTORY (17 Temmuz 2015, Cuma - 14:32)

Çevrimdýþý Emir1907

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EMÝR
  • Klaným : Victory
« Yanýtla #2 : 17 Temmuz 2015, Cuma - 11:24 »
Köyde güzelmiþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Emir1907 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: VÝCTORY (17 Temmuz 2015, Cuma - 14:31)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 17 Temmuz 2015, Cuma - 11:42 »
Banada oluyor bu aralar ayný köy geliyor oyunda sýkýntý var heralde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: VÝCTORY (17 Temmuz 2015, Cuma - 14:31)