Gönderen Konu: Mobizen videolu anlatým.  (Okunma sayýsý 4964 defa)

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
Mobizen videolu anlatým.
« : 24 Kasým 2014, Pazartesi - 06:28 »

Sistem gereksinimi olarak yüksek bir ekran kartý ve ram ihtiyacý duyan Bluestacks ya da geny motion bilgisayarýnýzda çalýþmýyor olabilir clash of clans ý ya da diðer uygulamalarý bilgisayarýnýzda oynamak istiyorsanýz mobizen Android cihazlarý bilgisayar üzerinde kontrol etmeyi saðlayan bir uygulamadýr. Mobizen ile Android cihazýnýzý wifi üzerinden bilgisayarýnýzla eþleþtirdikten sonra telefon ekranýnýzý görebilir, ekran üzerinden telefonu kontrol edebilir, telefon üzerindeki uygulamalarý çalýþtýrabilir, sms gönderebilir, gelen aramalar görebilir, ekran görüntüsü alabilir ve bilgisayar ile telefon arasýnda dosya paylaþýmý yapabilirsiniz.TeamViewer'ýn telefon için yapýlmýþ bir uygulamasý gibi düþünebilirsiniz.

GEREKLÝ PROGRAMLAR;

Mobizen uygulamasýný kullanmak için yapmanýz gereken önce Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Mobizen Android uygulamasýný  ve Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Mobizen PC uygulamasýný  indirin.

KURULUM;

TELEFON YA DA TABLET CÝHAZINIZDA YAPMANIZ GEREKENLER;

Mobizen, Android telefon Uygulamasýný telefonda yada tablette hangisini kullanýyorsanýz cihazýnýzda çalýþtýrýn. Önce sizden telefonda kayýtlý olan mail hesaplarýndan birisini seçmenizi isteyecek mail hesabý vermeniz gerekli çünkü uygulama mail adresini kullanýcý adý olarak tanýmlýyor. Mail hesabý seçimi yaptýktan sonra þifre seçimi yapýyorsunuz burada seçtiðiniz þifre bilgisayarýnýz ile baðlantý kurduðunuzda oturum açmanýz için kullanýyor. Kullanýcý adý ve þifre iþlemleri bittikten sonra uygulama telefon modelinize göre baðlantý kurma size Plugin yükleme sayfasýna yönlendirebilir buradan plugin’i kurun

BÝLGÝSAYARINIZDA YAPMANIZ GEREKENLER;

Mobizen PC uygulamasýný çalýþtýrýn. Uygulama açýldýnda telefonda seçtiðiniz mail adresini ve sonra þifreyi girin uygulama USB kablo ve WÝFÝ kontrolu denetimini yapacak. Wifi aðýna baðlýysanýz wifi üzerinde baðlantýyý kuracak.

« Son Düzenleme: 24 Kasým 2014, Pazartesi - 14:02 Gönderen: mantalica »

Çevrimdýþý sakaryalee

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ByKRaL
  • Klaným : BaTaK
Ynt: Mobizen
« Yanýtla #1 : 24 Kasým 2014, Pazartesi - 08:13 »
peký bu program ne ýse yarýyor ýcerýgý nedýr yaný ne ýcýn kullanacagýz ben býlmýyorum mesela

BataK

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 24 Kasým 2014, Pazartesi - 08:23 »
Sadece baþlýða týklayýp yorum mu yaptýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap okusan ya bir içeriði ne iþe yaradýðýný yazdým videosunu çektim daha iyi anlamanýz için youtube a yüklendiði gibi paylaþýcam daha iyi anlayabilceðinizi düþünüyorum.

Çevrimdýþý sakaryalee

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ByKRaL
  • Klaným : BaTaK
« Yanýtla #3 : 24 Kasým 2014, Pazartesi - 08:25 »
ýsyerýndeyým su anda malesef yuotube gýrýs kapalý výdeoya bakamýyorum ýcerýgýde okudum acýklama seklýnde olmus ama sen sunu yaptýgýnda bu program su ýse yarýyor sekýldebýr acýklama yok yada ben anlayamadým neyse ýnternet uzerýnden arastýrdým daha sonra pc uzerýnden androýd cýhaz kontrolu ýcýn kullanýyormus yýnede tesekkurler

BataK

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 24 Kasým 2014, Pazartesi - 08:29 »
mobizen Android cihazlarý bilgisayar üzerinde kontrol etmeyi saðlayan bir uygulamadýr. Mobizen ile Android cihazýnýzý wifi üzerinden bilgisayarýnýzla eþleþtirdikten sonra telefon ekranýnýzý görebilir, ekran üzerinden telefonu kontrol edebilir, telefon üzerindeki uygulamalarý çalýþtýrabilir, sms gönderebilir, gelen aramalar görebilir, ekran görüntüsü alabilir ve bilgisayar ile telefon arasýnda dosya paylaþýmý yapabilirsiniz. Burada aslýnda herþeyi açýklýyor ama nasý bir bilgi istediðini anlamadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

mantalica 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: sakaryalee (24 Kasým 2014, Pazartesi - 08:43)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 24 Kasým 2014, Pazartesi - 10:09 »
bu emülatöre deðil, bunu kullanmak için cihaz gereksinimi var. emülatörlerde cihaz gerekmez. o yüzden çok kullanýþlý deðil ama yinede teþekkürler konu sabit olsun. ihtiyacý olan olabilir.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (24 Kasým 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 24 Kasým 2014, Pazartesi - 10:18 »
Abi basit bir program tam tersine gördüðüm cihaza göre daha hýzlý çalýþýyor program bluestacks ve geny e göre sistem gereksenimi çok daha az usb baðlantýyla çok hýzlý çalýþýyor makinada wifi ilede kullanabiliyorsun gram takýlma yok.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 24 Kasým 2014, Pazartesi - 10:26 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Abi basit bir program tam tersine gördüðüm cihaza göre daha hýzlý çalýþýyor program bluestacks ve geny e göre sistem gereksenimi çok daha az usb baðlantýyla çok hýzlý çalýþýyor makinada wifi ilede kullanabiliyorsun gram takýlma yok.

biliyorum denedim bunlardan  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama benim amacým teli hiç kullanmadan baðýmsýz çalýþtýrmak. dediðim gibi bunu da kullanmak isteyen olabilir. kalsýn konu. faydalý teþekkürler.