Gönderen Konu: [KB8] - Savaþ düzeni arýyorum  (Okunma sayýsý 1719 defa)

Çevrimdýþý myth55

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Java
  • Klaným : House | Lider
[KB8] - Savaþ düzeni arýyorum
« : 17 Eylül 2015, Perþembe - 13:54 »
Merhaba forumdaþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Arkadaþlar öncelikle  sorunumu dile getireyim;

Þuanda böyle bir düzen kullanýyorum ve böyle bir saldýrýya maruz kaldým.
Sonuç olarak 3 yýldýzý sýrtlayýp götürdü arkadaþýmýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýnternette bu aralar bu düzen fazlasýyla var o yüzden tuzaklarýn ve binalarýn
yerini deðiþtirerek kendimce kurgulamýþtým,sonuç baþarýsýz.
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu düzen ise bir önceki savaþýmda kullandýðým bir düzendi, ve yine benzer
bir saldýrý ile köy ve köy vatandaþlarým canice yok edildi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sonuç yine baþarýsýz.

Arkadaþlar TH8/KB8 olupta zaten yýldýz alamamak bu oyunun mantýðýný anlayamamak demektir. Yani o yüzden %100 bir savunma zaten imkansýz. Ben en azýndan 3 yýldýz verememek adýna bir düzen arýyorum.

Eðer köyüm hakkýnda daha fazla bilgiye ihtiyacýnýz olursa sormanýz yeter cevaplarým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Daha önceden kullandýðýnýz ve etkisini gördüðünüz düzeni söyler veya paylaþýrsanýz çok teþekkür ederim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýyi forumlarr

« Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, Perþembe - 14:11 Gönderen: myth55 »

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
Ynt: [KB8] - Savaþ düzeni arýyorum
« Yanýtla #1 : 17 Eylül 2015, Perþembe - 19:27 »
Kyoukai War Base for TH8 diye ara bu savaþ duzenýný kullan garanti veriyorum kolay üçleyemiyorlar bizim klanda. cogunlukla th9lar dalmak zorunda kalýyor ejderle th8 in üçlediðini görmedim daha okçun ve hava savunman 10sa özellikle cok ama cok zor golem pekka ýle 2 alýnýyor býnýcý ýlede uclenmýyor 2 kere ucledýler toplamda golem pekka son lvl th8 ler bu koyu .yaklaþýk 50 savaþ tecrubesý yasadým bu köyle kesýnlýkle býrkac savaþ kullan dene bir

corriba 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: myth55 (17 Eylül 2015, Perþembe - 20:25)

Çevrimdýþý myth55

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Java
  • Klaným : House | Lider
« Yanýtla #2 : 17 Eylül 2015, Perþembe - 20:25 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kyoukai War Base for TH8 diye ara bu savaþ duzenýný kullan garanti veriyorum kolay üçleyemiyorlar bizim klanda. cogunlukla th9lar dalmak zorunda kalýyor ejderle th8 in üçlediðini görmedim daha okçun ve hava savunman 10sa özellikle cok ama cok zor golem pekka ýle 2 alýnýyor býnýcý ýlede uclenmýyor 2 kere ucledýler toplamda golem pekka son lvl th8 ler bu koyu .yaklaþýk 50 savaþ tecrubesý yasadým bu köyle kesýnlýkle býrkac savaþ kullan dene bir

Deneyeceðim teþekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #3 : 18 Eylül 2015, Cuma - 20:29 »
Rica ederim Deneyimlerini paylaþýrsan sevinirim Son savaþýmýzda yine patladýlar bu bahsettiðim düzende Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap