Gönderen Konu: Kendini Geliþtirmek isteyenler hemde oyundan zevk almak isteyenler buyrun..  (Okunma sayýsý 4389 defa)

Çevrimdýþý Athena

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Athena
  • Klaným : TurkSoldiers
Selam Arkadaþlar

Sýnýrsýz Asker almak fakat baðýþ yapmak istemiyor musunuz? klan savaþlarýna katýlmak ve bol bol savaþ kazanmak mý istiyorsunuz? Ozaman sizleri desteklemek için klanýmýza bekliyoruz.

TurkSoldiers klaný özellikleri (03.11.2015 tarihi itibari ile);

Klan Etiketi: #8LQ9PQ9L
Kazanýlan Savaþ : 24
Klan Leveli : 4
Birlik Bekleme süresi : 15 dk
Baðýþ Sýnýrý : 6 Birlik
Baðýþ Ýadesi : Birlik maliyetini %20
Baðýþ birlik yükseltmesi : 1 seviye
Savaþ ganimeti ekstra depo : %20
Savaþ bonusu ekstra ganimet : %10

Klanýn diðer özellikleri :
+18 yaþ ortalamalý seviyeli muhabbeti olan klanýz
Klanda kimseye baðýþ yapmasý ile ilgili baský veya zorlama yapýlmamaktadýr isteyen hiç baðýþ yapmadan istediði kadar asker alabilir. Genel baðýþlarýmýz : Okçu ve Barbardýr. (Klan savaþý hariç, klan savaþýnda ne lazýmsa o asker atýlýr fakat klan savaþý hariç kara iksir birlikleri atmýyoruz)
Klanýmýza gelecek arkadaþlarýmýzýn saygýlý, seviyeli olmasýný ve kurallara uymasýný istiyoruz sadece.
Klanýmýz geliþmekte olan arkadaþlara yardým ve klan savaþý için kurulmuþtur.
Klan savaþlarýnda herkesin saldýracaðý yer eþleþtirmeleri yapýlýr ve eposta atýlýr.
Eþleþtirilen köylere ilk 12 saat içinde saldýrmak zorunludur.
Klan savaþý klan kaleleri tarafýmýzdan doldurulmaktadýr.
(Herkes duvarlar ve araþtýrmalar dahil herþey bitmeden belediyesini yükseltmemelidir. erken yükseltilmiþ belediyeler klan savaþýnda klanýn eþleþmesini de olumsuz etkiler belediye binasýný erken yükseltenlerden hiç hazetmeyiz [IMG] )
Klan savaþýna katýlýp savaþlarýný yapmayanlardan, kafasýna göre saldýrý yapanlardan da hiç hazetmeyiz ötede oynayýn deyip uzaklaþtýrýz.
Benim oyundaki ismim Athenadýr istek atarken faruk veya zeybek yazarsanýz klana alýnýrsýnýz

Herkese iyi oyunlar dilerim.

Kitap karakterlerine aþýk olmak delilik deðildir.

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: Kendini Geliþtirmek isteyenler hemde oyundan zevk almak isteyenler buyrun..
« Yanýtla #1 : 04 Kasým 2015, Çarþamba - 18:41 »
Valla çok güzel yazmýþsýn birde fotoðrafýný eklersen muhteþem olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aDemm078 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Athena (05 Kasým 2015, Perþembe - 10:58)

Çevrimdýþý Athena

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Athena
  • Klaným : TurkSoldiers
Ynt: Kendini Geliþtirmek isteyenler hemde oyundan zevk almak isteyenler buyrun..
« Yanýtla #2 : 05 Kasým 2015, Perþembe - 10:59 »
teþekkür ederim kardeþim ne fotoðraflarýný atacaðýmý bilemedim o yüzden fotoðraf eklemedim merak eden girer bakar diye düþündüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kitap karakterlerine aþýk olmak delilik deðildir.