Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapoyunda yapacak birþey kalmamasý için 40bin tl civarý harcamak gerekiyor diye birþey okumuþtum burada Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap güncellemeleride içine katarsak 50 bin tl desek yarýsý duvar için desek herolardan bahsetmemiþsin bazý askerleri çýkarmýþsýn duvarlar 9 olsa bana sorarsan 10bin tlyi gözden çýkar 2-3 bin tl ye full köy alýrsan iyi olur gibi tabi taþ fiyatlarý 14.000 gem 209 tl di 269 tl oldu artmayacaðý belli deðil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapDert etme kardesim abilerimin yardimiyla 9bin liraya turuncu duvar full hero koy bastm tesekurler yorumun icin2000 tl ye full köy satýn almak yerine 9000 tl ye gidip duvarý heroyumu basdýn ?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapoyunda yapacak birþey kalmamasý için 40bin tl civarý harcamak gerekiyor diye birþey okumuþtum burada Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap güncellemeleride içine katarsak 50 bin tl desek yarýsý duvar için desek herolardan bahsetmemiþsin bazý askerleri çýkarmýþsýn duvarlar 9 olsa bana sorarsan 10bin tlyi gözden çýkar 2-3 bin tl ye full köy alýrsan iyi olur gibi tabi taþ fiyatlarý 14.000 gem 209 tl di 269 tl oldu artmayacaðý belli deðil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapDert etme kardesim abilerimin yardimiyla 9bin liraya turuncu duvar full hero koy bastm tesekurler yorumun icin
oyunda yapacak birþey kalmamasý için 40bin tl civarý harcamak gerekiyor diye birþey okumuþtum burada Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap güncellemeleride içine katarsak 50 bin tl desek yarýsý duvar için desek herolardan bahsetmemiþsin bazý askerleri çýkarmýþsýn duvarlar 9 olsa bana sorarsan 10bin tlyi gözden çýkar 2-3 bin tl ye full köy alýrsan iyi olur gibi tabi taþ fiyatlarý 14.000 gem 209 tl di 269 tl oldu artmayacaðý belli deðil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap