Gönderen Konu: Google+ hesabýnda sorun !  (Okunma sayýsý 1598 defa)

Çevrimdýþý mrttrn

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Google+ hesabýnda sorun !
« : 04 Aralýk 2015, Cuma - 00:08 »
Merhaba arkadaþlar , iyi akþamlar. Benim sorunum þöyle , ben ýphone kullanýcýsýyým ve internetde oyunu bluestacks diye birþey varmýþ ondan bilgisayardan oynýyabiliryormuþuz ve indirdim bluestacki ve google hesabým yoktu açýp clash of clans'ý indirdim. ve hesabýmý oraya aktardým gayet de güzel telefondan deðilde pc den oynuyorsunuz bilgisayarda iþiniz varsa o uygulamada arkada açýk askeriniz olunca da saldýrýyorsunuz gayet hoþ bir þey fakat ben bluestacks'i silmek zorunda kaldým. Tekrar yükledim hesabýmý girince biliyorsunuz en baþda sýfýr bir köy çýkar ve sonra size soru gelir eski köyünüz "....." geri yüklemek istermisiniz diye. yükleye basarsanýz eski köyünüzü devam edersiniz neyse ben bu çýktýðýnda yanlýþlýkla hayýra bastým ve sýfýrdan köy geldi google hesabýna. ve artýk deðiþtiremiyorum biliyorsunuz bir defa oluyormuþ tabi bende bunu yapýnca öðrendim. Bir kaç defa deðiþtiremiyormuþuz onu öðrendim. Oyun içinden Teknik desteðe mesaj attým Anlattým olayý bana dedikleri cevap ise oyun kurallarý gereði oyunu bilgisayarda açmak yasakmýþ hani bizim o kurallarý ve þartlarý kabul ediyoruma okumadan bastýðýmýz þey varya iþte orada yazýyormuþ meðer. Tabi herkes gibi okumadan bastým tamama. Yani bunun affý falan yokmudur yada bu sorunla karþýlaþan birisi varsa eðer veya çözüm hakkýnda bi fikri olan varsa cevap yazarsanýz çok memnun olurum. Benim derdim diyelimki ýphonum bozuldu ve yeni telefon samsung gibi google hesabýyla çalýþan bir telefon aldýðýmda ben bu oyuna giremicem benim derdim bu zaten dahada bilgisayardan girmem. Hesabýma yeni telefond agiremiyeceðim için benim bütün emeðim okadar harcadðým saate yazýk olucak. Uzun bi yazý oldu kusura bakmayýn okuyan ve yorum yazanlara þimdiden teþekkürler yardýmlarýnýzý bekliyorum arkadaþlar.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: Google+ hesabýnda sorun !
« Yanýtla #1 : 04 Aralýk 2015, Cuma - 07:13 »
Eðer o yazý çýktýysa rahatlayabilirsiniz çünkü ayarlar oyunda ayarlar kýsmýndan google+ dan üstüne basarak çýkýþ yapýp tekrar basarak giriþ yaparsanýz köyünüzü yüklemesi için tekrar soracaktýr. Nasýl olsa hayýr a týklayarak köyünüz o hesaptan silinmiyor ileride alacaðýnýz android cihazdada oynayabilirsiniz.

Çevrimdýþý mrttrn

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 04 Aralýk 2015, Cuma - 15:49 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Eðer o yazý çýktýysa rahatlayabilirsiniz çünkü ayarlar oyunda ayarlar kýsmýndan google+ dan üstüne basarak çýkýþ yapýp tekrar basarak giriþ yaparsanýz köyünüzü yüklemesi için tekrar soracaktýr. Nasýl olsa hayýr a týklayarak köyünüz o hesaptan silinmiyor ileride alacaðýnýz android cihazdada oynayabilirsiniz.

Eðer dediðiniz gibi eski hesabý öyle getirebiliyorsam cidden süper olur benim için. Yardýmýnýz için teþekkür ederim. En kýsa zamanda denicem dediðinizi.

Çevrimdýþý ClashOfJOKER

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Durumum:
  • Ben en iyisinin iyisiyim.
  • COC Nick : JOKER
  • Klaným : Ergenekon
« Yanýtla #3 : 13 Aralýk 2015, Pazar - 22:08 »
Sýkýntý yok hocam. Mevcut köyün üstüne baþka bir köy kayýt etmez. Baðlantýyý kesip hesabýnýzý tekrar yükleyip oynamaya devam edebilirsiniz. Eðer sorun olursa Google'ye þikayet maili atarsýn:)

"Bu santraç ve herkes mat oldu, bol pantolon, kapþon ve lacoste!"

Çevrimdýþý 45cagdas45

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 122
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 00:04 »
köyün yerli yerinde duruyor! sen gmaile baðlanmamýþ yeni bir köy açtýn sadece Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap yapman gereken ayarlardan önbelleði silip oyunu açýp köþeden +googleye basýp gmaili seçip köyü açmak þuan ayarlara bakarsan gmail yeri kýrmýzýdýr oraya bas ve ortada çýkan þeyden gmaili seç sonrada ONAYLA yaz köy gelsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap