Gönderen Konu: Clash of Clans - Ganimetlerle Dans +800.000 Ganimet! [ Türkçe ] #1  (Okunma sayýsý 787 defa)

Çevrimdýþý cocfurkank

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
    • FurkanK
  • COC Nick : EFSANEFURKAN
  • Klaným : KARA GÜN

Herkese merhaba ben Furkan.
Kanalýma ve videoma hoþgeldiniz.Abone olmayý , beðenmeyi , yorum yapmadý unutmayýn kendinize iyi bakýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Daha verimli olmak adýna size hedefimi vs. açýklamak isterim.

15 yaþýndayým.YouTube ilk videomu 3 yýl önce yükledim çok saçma sapan videoydu.Sonradan 2-3 giriþimden daha baþarýsýz oldum.Sonrasýnda açtýðým kanallarda ufak tefek baþarýla uðraþtým ve yine de tek hedefim olan 1000 aboneye ulaþamadým.Bu yolda bana destek olursanýz sevinirim.Tekrardan hoþçakalýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Abone olmayý , beðenmeyi ve yorum atmayý unutmayýn!Hoþçakalýn! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sana '' -Alo! '' diyorum beni duymuyor musun?
Telefona cevap ver artýk sevmiyor musun? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kanalýma abone olabilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap