Gönderen Konu: Mayýs 2016 Dengeleme Güncellemesi  (Okunma sayýsý 1231 defa)

Çevrimdýþý rain63

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Mayýs 2016 Dengeleme Güncellemesi
« : 04 Mayýs 2016, Çarþamba - 15:10 »
Tamamen zamanlama ile ilgili küçük bir denge güncellememiz var! Eksiksiz ordular çok daha hýzlý hazýrlanacak; Atýcý, küçük bir güçlendirme alacak ve eþleþtirme aramasý zaman aþýmlarý, en iyi oyuncular için artýrýlacak.

• Tüm Büyüler için 2 kat hýzlý üretim
• Ejderha, Cadý ve Duvar Yýkýcý için 2 kat hýzlý eðitim
• Golem, Lav Tazýsý ve P.E.K.K.A için 3 kat hýzlý eðitim
• Kahraman yenilenme süresi büyük ölçüde azaltýldý
• Ayrýca Balon, Büyücü, Þifacý, Valkür ve Atýcý için daha hýzlý eðitim

Oyuncularýn eskisinden çok daha sýklýkla eksiksiz ve dengeli ordularla savaþmasýný saðlamaya çalýþýyoruz. Aðýr ordular için saatlerce beklemek geçmiþte kaldý. Ordu binasý takviyeleri hâlâ bunun üzerine 4 kat hýz takviyesi veriyor!

• Oyun dengesi: Atýcý, bir hedefe ulaþýrken saldýrmaya çok daha hýzlý baþlar
Atýcý, istediðimizden daha yumuþak iniþ yapýyordu. Bu yeni birlikle stratejilerin nasýl geliþtiðini izlemeye devam ederken daha süratli bir ilk saldýrý hýzý (son Valkür güçlendirmesi gibi), Atýcýlarýn ordunun geri kalanýnýn gerisinde kalmamasýný saðlayacak.

• Rakip aramasý için maksimum zaman aþýmý, 5 dakikadan 30 dakikaya yükseltildi
Bu deðiþiklik, hedefler için bulutlarda beklemeye alýþkýn, çok yüksek sayýda Ödüle sahip oyuncularý etkiliyor. Oyun daha önce 5 dakikalýk bir eþleþtirme zaman aþýmýnýn ardýndan "Tekrar Dene" düðmesine basmanýzý gerektiriyordu. Artýk aramaya devam etmek için bu düðmeye 30 dakikada bir basmanýz gerekecek.

Bence süper olmuþ  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

rain63 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Anil97 (23 Mayýs 2016, Pazartesi - 20:51)