Gönderen Konu: Forum Hesabý Sorunu  (Okunma sayýsý 1281 defa)

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 64
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
Forum Hesabý Sorunu
« : 05 Mayýs 2016, Perþembe - 01:29 »
Merhaba öncelikle. Admin ve yöneticilere kiþisel ileti göndermeyi bulamadýðým için konu açýyorum hatalýysam mazur görün.

Bu foruma supercell ile iletiþimde karþýlaþtýgým sorunlarý çözmek için kaydolmuþtum. Sonrada elimden geldiðince diðer kullanýcýlara yardýmcý oldum.

Sorun þu ki bu hesaba telefonum yerine bilgisayarýmdan girmek istediðimde bir hatayla karþýlaþtýnýz diyor. Çýkýþ yapamýyorum ve o ekrandan baska birþey açamýyorum. Ziyaretcý olarak da olsa diðer konulara göz gezdiremiyorum. Proxy ile ilgili hata olduðunu söyleyen bir yazý vardý. Yardýmcý olabilirmisiniz

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
Ynt: Forum Hesabý Sorunu
« Yanýtla #1 : 08 Mayýs 2016, Pazar - 10:54 »
Admin 4 gündür cevap bekliyorum. Lütfen yanýt verin.

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 12 Mayýs 2016, Perþembe - 00:24 »
1 hafta oldu. Bu konuyu açtýktan sonra açýlan diðer konulara yanýt verdiðinizi görüyorum. Admin bu konuyu gördünmü görmedinmi bilmiyorum ama bir çözümü yoksa bari beni bu þekilde bilgilendir.

Dediðim gibi. Proxy sorunu var diyor. Hesabýnýzýn açýlýþ süresi bulunmamaktadýr adminle iletiþime geçebilirsiniz yazýlmýþ. Bilgisayarým üzerinden ziyaretci olarak da konulara göz atamýyorum dediðim gibi. Yanýt bekliyorum

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 23 Mayýs 2016, Pazartesi - 10:18 »
Kullandýðýnýz tarayýcýdaki çerezleri temizleyin, çok önemli birþey yoksa geçmiþi baþtan itibaren temizleyin bilgisayarý ve modemi kapatýp açýn tekrar ayný sorun olursa yazýn buraya.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.