Gönderen Konu: Kara Gün Klaný / Bilgi ve bilgiler konuda :)  (Okunma sayýsý 997 defa)

Çevrimdýþý cocfurkank

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
    • FurkanK
  • COC Nick : EFSANEFURKAN
  • Klaným : KARA GÜN
Kara Gün Klaný / Bilgi ve bilgiler konuda :)
« : 24 Temmuz 2016, Pazar - 20:57 »
Kara Gün klaný 80 gündür sürekli aktif olarak savaþan bir klan.Ýlk baþlarda fazla kaybediyorduk fakat son zamanlarda kayýp nedenimiz inaktif kalarak hakkýný kullanmayan oyuncular.
Eðer saldýrý haklarýný kullanýyorsan, sana rakip düþen dengini yenebiliyorsan þartlar ve klan bilgileri aþaðýda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yaþ : Yaþ olarak bir sorunumuz yok, abartýya kaçmadýkça hatalar olur, sonuç olarak insanýz.
Kupa : Kupanýz 1500 olursa iyi olur çünkü klan toplam kupamýzýn az olmasý benim hoþuma gitmiyor ve bunu düþüren çok hesap var klanda.
Savaþ Yýldýzý : Savaþ yýldýzýnýz +130 olsa yeterli aman aman bir þer istemiyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Seviye : Seviye farketmez.
B.Binasý : B.Binasý 6 ile 9 arasý olursa iyi olur.Klanýmýz da zaten savaþlara katýlan ve troll olmayan 1 tane B.Binasý 9 var.Dediðim gibi rakibi alabiliyorsanýz sorun olmaz.
Belediye Düzeyi : Çok düþük kalmanýzý istemeyiz, klanýmýzda yeterince B.Binasýna göre düþük kalan oyuncu var ama askerler ve saldýrý tekniðiniz iyiyse fazla sorun olmaz-sanýrým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Klan Etiketi : #PJLLLUVP
Klan Ýsmi : Kara Gün

Not : Ýstek atarken '' coctr forumdan geldim '' yazarsanýz kabul ederiz ve belediyenizi inceleriz.
Not 2 : Benim köyüm '' EFSANEFURKAN ''.

« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2016, Pazar - 20:59 Gönderen: cocfurkank »

Sana '' -Alo! '' diyorum beni duymuyor musun?
Telefona cevap ver artýk sevmiyor musun? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kanalýma abone olabilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap