Gönderen Konu: BÝ YARDIM EDEBÝLÝRMÝSÝNÝZ TH7 KOY ÝÇÝN  (Okunma sayýsý 1082 defa)

Çevrimdýþý blackshadow1907

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 180
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • Klaným : 1923TÜRK2
BÝ YARDIM EDEBÝLÝRMÝSÝNÝZ TH7 KOY ÝÇÝN
« : 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 19:26 »
KOYUMU BÝR COK KEZ KOYDUM AMA GENELDE KIMSE CEVAP VERMEDÝ SÝZCE NELER YAPMALIYIM BÝ SOYLERMÝSÝNÝZResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 335
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: BÝ YARDIM EDEBÝLÝRMÝSÝNÝZ TH7 KOY ÝÇÝN
« Yanýtla #1 : 08 Mayýs 2013, Çarþamba - 22:19 »
sihirbaz kulelerin oncelikli gorevi, depolari korumaktir bence cunku goblinlere karsi en etkili silah onlardir, depolari daha iyi koruyacak sekilde konumlandirmalisin, onun disinda hersey yolunda gozukuyor.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #2 : 09 Mayýs 2013, Perþembe - 02:49 »
sihirbaz kulelerin oncelikli gorevi, depolari korumaktir bence cunku goblinlere karsi en etkili silah onlardir, depolari daha iyi koruyacak sekilde konumlandirmalisin, onun disinda hersey yolunda gozukuyor.
bunlarýn dýþýnda ek olarak verebilceðim tavsiye sana
birimlerini duvarlara sýfýr yanaþtýrmak yerine 1-2 kare daha açarsan ve köyünüde köþeye yakýn deðilde biraz daha merkez alýrsan olucak gibi unutma zaten zamana karþý bir oyun ve düþmanýda geriden baþlatman zararýndan çok senin yararýna olur
iyi oyunlar

Çevrimdýþý blackshadow1907

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 180
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #3 : 09 Mayýs 2013, Perþembe - 17:59 »
bunlarýn dýþýnda ek olarak verebilceðim tavsiye sana
birimlerini duvarlara sýfýr yanaþtýrmak yerine 1-2 kare daha açarsan ve köyünüde köþeye yakýn deðilde biraz daha merkez alýrsan olucak gibi unutma zaten zamana karþý bir oyun ve düþmanýda geriden baþlatman zararýndan çok senin yararýna olur
iyi oyunlar
1 2 kare geriye koyamýyorum toplarýn okcularýn menzili yetmiyo bosu bosuna dýsarýdan butun binalarý yýkýyo