Gönderen Konu: Güncelleme Önerileri  (Okunma sayýsý 1491 defa)

Çevrimdýþý Mr.ShadoW

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MASRAPA
  • Klaným : KaraHilal
Güncelleme Önerileri
« : 06 Mart 2016, Pazar - 17:18 »
Merhabalar.Oyunda olsa oyunu çok daha keyifli yapacak þeyler var.Bunlarý bu konuda paylaþýyorum.
1-Klanlara daha fazla rütbe getirilmesi.
Þu an sadece büyük ve yardýmcý lider rütbeleri bulunmakta.Ama daha çok rütbe olsa oyun daha akýþkan olurdu.Örneðin büyük ile yardýmcý liderin arasýnda bir rütbe. '' Yönetici ''.Þu an çok az rütbe var ve bu klanlarý sýkýcý yapýyor.
2-Ganimet Filtresi
Oyuncular savaþacak köy ararken çok sýkýlýyor.Bu yüzden oyunu býrakan tanýyorum.Oyuncu köy aramadan önce bir filtre koysa ve bu filtrenin altýnda ganimetli köy gelmese süper olurdu.Örneðin filtreyi 100 000 olarak seçer oyuncu.100 000 altýnda köy görmez.Ve hýzlý bir þekilde savaþacaðý köyü bulur.
(bu þekilde bazý illegal kasmalar önlenmiþ olur)
3-Ýstenilen Bir Köye Savaþ Açabilme
Gerçekten böyle birþey harika olurdu.Oyuna yeni bir hava getirirdi.Gerçekleþeceðini düþünmesemde bunu belirtmeden geçemezdim.Ama bunuda ciddiye almanýzý rica ediyorum.Küreselde karþýlaþtýðým birine saldýrabilsem nr zararý olabilirki ?
4-Ýstenilen Bir Klana Saldýrabilme
Tabi bu sadece kendi seviyende olan klanlara olucak.Yani bir klan lideri ayný seviyede bir klana savaþ isteði gönderebilecek.
5-Özel Mesaj Atabilme / Arkadaþ Ekleme
Bu þekilde oyuncular birbirleriyle ayný klanda olmadanda sohbet edebilirlerdi.Gerçekten bu daha oyununun en önemli eksiklerinden biri.
6-Dekorasyonlarýn Yer kaplamasý
Oyunda dekorasyonlara önem verilmiyor.Eðer saldýran kiþi köyün %100 ünü alabilmek için dekorasyonlarýda almak zorunda olsa dekorasyonlar müthþi bir önem kazanýrdý.
7-Klanda Daha Kýsa Sürede E-posta atabilme
Klanda yardýmcý lider ve liderler e posta atabiliyor.Ama süre çok fazla.Bir e posta atýnca 2.si için 4 saat beklemek zorunda olsak yardýmcý lider ve liderler için daha rahat olurdu.Yada ayný þekilde kalacaksa büyüklerde e posta atabilmeli.
Þimdilik bu kadardý.Bu maddeler oyunda olursa heyecan 2 ye katlanýrdý þüphesiz.Umarým ciddiye alýrsýnýz konuyu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý nej123

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 48
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nejdet
  • Klaným : GloriousOttoman
Ynt: Güncelleme Önerileri
« Yanýtla #1 : 06 Mart 2016, Pazar - 23:06 »
7. maddenin yarýsý dýþýnda gerisi çok saçma.Kendine göre oluþturmuþsun gibi hep mantýk çerçevesinde tekrar düþün derim

Çevrimdýþý Cimbom_02003

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ÝnFlames
  • Klaným : X-MAN
Ynt: Güncelleme Önerileri
« Yanýtla #2 : 12 Haziran 2017, Pazartesi - 04:32 »
Ve bir madde olarak daha oyunda yapýlan son güncellemeden sonra oyuna girisimizde okcu buyucu ve bomba kulelerinin ustunde askerler gorunmuyor bir sure boyunca bu bug'ýn hemen kalidirilmasi gerek !