Gönderen Konu: Yeni açýlan Turkish Power klanmýza herkes davetlidir detaylar açýklamada.  (Okunma sayýsý 633 defa)

Çevrimdýþý Rasitt

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • +125 Th9 full.
  • COC Nick : JollyJoker
Öncelikle cümleten selamýn aleyküm.
1 Ekim 2018 Tarihinde yani dün klan oluþturdum kendi asýl hesabýmla birlikte 6 adet hesap benim bunun yaný sýra ise 6 kiþi de arkadaþým yani klanda 12 kiþiyiz her neyse þimdi sizlere klaný detaylýca tanýtýp anlatacaðým kafasýna yatan katýlmak isteyen herkes buyurabilir.

Klana ait profesyonel þekilde discord açacaðým eðer belli bir kitle toplarsak.

|!&~ Klan Kurallarý ~&!|
1-) Yardýmcý Lider istemek kesinlikle yasaktýr direk sorgusuz sualsiz klandan atýlmanýza yol açabilir. Yardýmcý lider zamanla hak kazanýlacak bir rütbedir.
2-) Ýstek dýþý baðýþ kesinlikle yasaktýr. 2-3 sefer tekrarladýðýnýz zaman uyarýlýrsýnýz fakat uyarýlara raðmen istek dýþý baðýþ atýyorsanýz klandan atýlabilirsiniz.
3-) Klan savaþýna katýlmak istemeyenler Lidere veya Yardýmcý Liderler'e belirtmek zorundadýr veya profilini kýrmýzýya almak zorundadýr. Savaþta olup da savaþ hakkýný kullanmayanlar klandan atýlacaktýr.
4-) Klanda herhangi birisini aþaðýlamak, hakaret etmek, küfür etmek vs. tamamen yasaktýr direk kalýcý olarak atýlýrsýnýz. Ne olursa olsun üslubunuzu bozmayýnýz lütfen.

Klana lütfen kalýcý deðilseniz hiç uðramayýn kalýcýdan kastým sonsuza dek klanda olacaksýnýz gibi bir beklentimiz yok sadece 1-2 haftalýðýna gelip çýkýcak olanlar klana gelmesin.

Klan oyunlarý için herhangi bir zorlama yok ama ödülü hepimiz alacaðýmýz için isteyen yapabildiði kadar yapabilir bir kýsýtlama, sýnýr vs. mevcut deðil.
Köyünüzün düþük veya yüksek olmasý önemli deðil böyle bir hesabýnýz varsa toparlayabilirsiniz eksta emek ve zaman harcayarak.

Bunun dýþýnda bir sorusu olan varsa yanýt olarak yazabilir.

Klan Kodu: #22Q2LVVQG
Klan Liderinin(benim) Kodu: #P8YP2QVQU

Destan yazmaya geliyoruz inþallah ilerleyen zamanlarda 5., 10. seviyeleri hep birlikte göreceðiz. Amacýmýz saygýlý ve sohbeti muhabbeti bol olan düzgün bir klan açmak ve hepiniz davetlisiniz, saygýlarýmla.

Yüksel Türk! Senin için yüksekliðin hududu yoktur.