Gönderen Konu: 9. Seviye Köy Düzenim  (Okunma sayýsý 2480 defa)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: 9. Seviye Köy Düzenim
« Yanýtla #12 : 15 Mayýs 2013, Çarþamba - 16:04 »
upss, keþke benim oyun hakkýndaki yazýmý okusaydýn köy binasý hakkýnda. inanýlmaz kötü durumda köyün bence. o köy binasýna o savuna birimleri dehþet. seni 5 sevi köy binasý bile rahat rahat yenebilir. acil savunma birimlerini yükseltmelisin. yoksa kazandýðýn madenleri koruma konusunda çok zorluk çekersin..

Çevrimdýþý Cansu

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 46
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cansu
  • Klaným : son osmanli
« Yanýtla #13 : 19 Mayýs 2013, Pazar - 19:32 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bence köyün gayet güzel ama x-toparý yapman lazým bide içeriye havan savunmasýndan koy yoksa arkadan melek destekli 10 devle rahat temizlenir

X topu yapýyorum þu an evet, ikincisi de yolda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap çok teþekkürler

Çevrimdýþý Cansu

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 46
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cansu
  • Klaným : son osmanli
« Yanýtla #14 : 19 Mayýs 2013, Pazar - 19:34 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
upss, keþke benim oyun hakkýndaki yazýmý okusaydýn köy binasý hakkýnda. inanýlmaz kötü durumda köyün bence. o köy binasýna o savuna birimleri dehþet. seni 5 sevi köy binasý bile rahat rahat yenebilir. acil savunma birimlerini yükseltmelisin. yoksa kazandýðýn madenleri koruma konusunda çok zorluk çekersin..

Teþekkürler ancak savunmalarýmý da geliþtirmekteyim. Zaten savunma konusunda çok zorluk çekmiyorum kupamý da yüksek tuttuðum söylenemez. Köy binasý olmadan ilerlemek çok zor geldi þimdi daha memnunum x toplarým da yolda.