Gönderen Konu: Infernal Legion  (Okunma sayýsý 1835 defa)

Çevrimdýþý Masmiseim

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Infernal Legion
« : 29 Temmuz 2013, Pazartesi - 18:58 »
Tarafýmdan kurulan Klanýmýz 2 kiþi (Masmiseim, No_Mercy_) ile geliþimine baþladý. Þuan itibarýyla 42 kiþilik elit bir kadroya sahiptir. Kupa sýnýrýmýz yoktur, bunu kiþileri çekmek için deðil, bulunuþ amacýmýz için bu þekilde devam ettiriyoruz. Amacýmýz ise oyun bilinciyle insanlarýn zevk almasýný, birbirleriyle kuvvetli iletiþim kurmalarýný ve oyun içerisindeki geliþimlerine yardýmcý olmaktýr. Bir diðer deðiþ ile liderliðe oynamýyoruz, geliþmek isteyenlere yardýmcý oluyoruz.

Büyüklük verilmesini oyun içerinde önemli bir rolü olan Asker Baðýþýna hizmet amaçlý kullanmayý düþünerek vereceðiz. Yeni alýnan bir karar ile;

Klan lideri olarak bana yardýmcý, deðiþmez 3 kiþi klan büyüðü olarak oyununa devam edecek;

Her kupa sezonunda yaptýðý baðýþa göre, 3 kupa sezonunu en çok baðýþ yapan 5 kiþi, sonraki 3 sezonda dokunulmaz ve büyüklüðü alýnamaz olarak devam edecek;

Her kupa liginde en çok baðýþ yapacak ve buna baðlý olarak 1 kupa ligince büyüklük yapacak 10 kiþi olmak üzere bölümlere ayrýlacaktýr. Bu þekilde önceden de bahsettiðim þekilde Büyüklük mertebesi baðýþ konusunda son derece yardýmcý olacaktýr.

Her sistemde olduðu gibi bu sistemde de aksaklýk, eksiklik olabilir. Klan arkadaþlarýmýzla deðiþim veya düzeltmelere gidebiliriz.

Ýster globalde, isterse klan içerisindeki sohbet alanlarýnda kesinlikle küfür ve hakaret yasaktýr. Oyun olduðunu unutarak davranýþlar sergilemek de bu guruba girer ve bu tarzda davrananlarýn aramýzda ne yazýkki yeri yoktur.

Bu kurallar çerçevesinde katýlmak isteyen arkadaþlarýmýzý aramýzda görmekten mutluluk duyarýz...

Masmiseim 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: Bozoðlu (31 Temmuz 2013, Çarþamba - 17:26), No_MerCy_ (30 Temmuz 2013, Salý - 20:43), Kingyt (29 Temmuz 2013, Pazartesi - 19:56)

Çevrimdýþý Kingyt

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : YT
  • Klaným : INfeRNal Legion
Ynt: Infernal Legion
« Yanýtla #1 : 29 Temmuz 2013, Pazartesi - 19:58 »
Klanda emegi gecen herkese teskr ederim basarýlarýn devamýný dilerim

Kingyt 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Masmiseim (29 Temmuz 2013, Pazartesi - 20:00)

Çevrimdýþý sporthy

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 91
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 29 Temmuz 2013, Pazartesi - 20:04 »
Basarýlar...

sporthy 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Masmiseim (29 Temmuz 2013, Pazartesi - 21:30), Kingyt (29 Temmuz 2013, Pazartesi - 20:11)

Çevrimdýþý No_MerCy_

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Durumum:
  • Öldür yada ÖL !!!
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : No_MerCy_
  • Klaným : Infernal Legion
« Yanýtla #3 : 30 Temmuz 2013, Salý - 21:22 »
Misyonumuz insanlara yardýmcý olmak onlarýn geliþip büyümesini saðlamaktýr, Tek bir amacýmýz var oda DOSTLUK KAZANMAK... Oyundaki ilk tecrübemi anlatayým size.Oyuna ilk baþladýðýmda herkes gibi klan aramaya baþladým ama düþük level olduðum için kimse beni klanda istemiyordu resmen dýþlanýyordum bu duruma çok sinirlenmiþtim içten içe ya arkadaþ herþey asker baðýþlamakmý yoksa yüksek yüksek kupalar mýydý? çoðu klanýn amacý buydu zaten(kendi menfaatlerini ve çýkarlarýný düþünmek) ve kendi kendime tamam artýk baþkada klana girmem tövbe ettim dedim, ama tövbem çok uzun sürmedi önder paþam(masmiseim) çýkageldi karþýma.Gel istersen bizim klana bende yok gelmem dedim hangi klana gittiysem selam bile veremeden atýldým sende atarsan bozuþuruz dedim, oda bana yok gel bizde atma tutma olmaz dedi, bende tamam deyip girdim klana giriþ o giriþ daha çýkamadým.Belki 1 aydan uzun bizaman sadece ikimiz vardýk klanda birbirimize destek olup büyüdük geliþtik ve bugünlere kadar geldik yani anlýyacaðýnýz biz bu yola iki kiþiyle çýktýk gerekirse iki kiþiylede devam edicektik yolumuza ama öyle gitmedi. Bizim gibi düþünen insanlar çýktý karþýmýza ve büyük bi aile olduk ve çok mutluyuz. sizde bizim gibi düþünüyorsanýz kapýmýz herzaman açýktýr buyrun gelin.. herkese iyi oyunlar bol ganimentler.. benim adým efe yaþým 23 antalyalýyým saygýlar bizden...

No_MerCy_ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Bozoðlu (31 Temmuz 2013, Çarþamba - 17:27)

Çevrimdýþý Aðabey

• Kli$e Profesörü
  • 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 359
  • Rep Puaný : 8
  • Durumum:
  • <<<GALATASARAY>>>
  • 116 Mesajý Toplam
    140 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Aðabey
  • Klaným : ekinoks | Yardýmcý Lider
« Yanýtla #4 : 31 Temmuz 2013, Çarþamba - 17:28 »
baþarýlarýnýzýn devamýný dilerim

Çevrimdýþý kbrmhmt14

• 53.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 250
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 70 Mesajý Toplam
    76 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kbrmhmt14
  • Klaným : DOSTHANE
« Yanýtla #5 : 31 Temmuz 2013, Çarþamba - 20:04 »
Güzel olmuþ baþarýlar dilerim bize yakýnsýnýz dostluk deyýnce bizim klan bir adým önde e ismimiz yetiyo DOSTHANE

GameCenter:kbrmhmt14
asla sahip olmadýðýn þeyler için üzülme
kýsmetin varsa onlar seni bulur zamaný gelince
                                                   gOdÝsLoVe