Gönderen Konu: 7.Seviye Köy Düzeni Ýçin Taktik Verirmisiniz  (Okunma sayýsý 1622 defa)

Çevrimdýþý evrense

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kedusa
  • Klaným : Anatolia 2
7.Seviye Köy Düzeni Ýçin Taktik Verirmisiniz
« : 20 Temmuz 2013, Cumartesi - 04:46 »
Merhaba arkadaþlar köyüme gelen geçen batýrýyor bana 7.seviye köy binasi için taktikler ve köy düzenleri verebilirmisiniz bu arada kalkanýn 2 gün olmasýnýn sebebi bekleme süresi 10 günmüþ bende 10 günlük kalkan veriyo zanettimm ondan aldým salaklýk ettim çok piþmaným Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap para 1.2m olunca köy binasini 7 yapicam iksirlerle ne yapayým onu pek düþünmedim 720 bine yakýn altýn olcak sanýrsam belki iksir deposunu yükseltrm belkide kýþlayý 7 yaparým

Köyümün fotoðrafý

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: 7.Seviye Köy Düzeni Ýçin Taktik Verirmisiniz
« Yanýtla #1 : 20 Temmuz 2013, Cumartesi - 20:03 »
Önce köy binasýný dýþarý uzak bir yere koy, sonra maden depolarýný köyun tam ortasýna etrafýnada savunma birimlerini eþit bi þekilde koy, daha sonra surekli maden kazanmak için hiç durmadan savaþ (ucuz ordu yap) savaþý kazanmaya çalýþma sadece maden neredeyse oraya saldýr ve madenleri alabildiðin kadar al ve savaþý bitir, taþýn varsa sadece inþaatçý al ve kazandýðýn madenleri öncelik sýrasýna göre, havan sihirbaz kule okçu kule top (seviyen ilerledikçe diðerleri) yukseltmeye çalýþ, ordu kamplarýný daha çok askerle savaþmak için yukselt,

Klan kaleni yukselt paylaþýmý olan iyi bir klana gir, savaþýrken lazým,
Savaþtýðýn köyun en kolay deðil en zor yerinden girmeye çalýþ en guçlu askerlerinle, daha sonra goblin gibi madene gidenleri sal,

Yani iþin baþýndasýn iþin çok zor, forumdaki bu tarz konularý ûþenme oku çok faydalý bilgiler var,

Son bir seçenekte þu, oyuna girerken bastýðýmýz ikona basýlý tut, çýkan çarpýya bas oyunu sil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Allah kolaylýk versin iyi oyunlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: cjsbjk (24 Temmuz 2013, Çarþamba - 20:18), evrense (23 Temmuz 2013, Salý - 02:07)

Çevrimdýþý evrense

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kedusa
  • Klaným : Anatolia 2
Ynt: 7.Seviye Köy Düzeni Ýçin Taktik Verirmisiniz
« Yanýtla #2 : 23 Temmuz 2013, Salý - 02:10 »
Deðerli yorumunuz için teþekkürler þuan köy binamý 7.level yapýyorum ve iksir fabrikasýný 2.level yapýyorm daha sonra sizin dediðiniz yükseltme sýrasýný uygulayacaðim þuan kupa kasýp 1250 kupa yapmayý planlýyorum böylece 450 taþ kazanýp 3. inþaatçi kulübemi yapicam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

evrense 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (23 Temmuz 2013, Salý - 18:12)