Gönderen Konu: Paylaþým Konusunda Bir Öneri  (Okunma sayýsý 1046 defa)

Çevrimdýþý beastmaster

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ismail
  • Klaným : 1923TÜRK-1923TÜRK5
Paylaþým Konusunda Bir Öneri
« : 06 Eylül 2013, Cuma - 18:04 »
Merhaba Arkadaþlar,

Belki daha önce konuþuldu belki de bu gündeme gelmedi bundan evvel belki de böyle birþey var ben bilmiyorum. Hatam varsa bu konuda þimdiden affedin.

Köy düzeni paylaþýmý ve bu konuda birbirimize yardým etmemiz güzel birþey. Fakat kendimize uygun köy düzenini araþtýrmaya kalktýðýmýzda forumdan bir sýkýntý çýkýyor ki köy düzenleri sýralý olmadýðý için teker teker bakmak gerekiyor (bir çoðunda baþlýkta bile da yazýlý olmuyor köy seviyesi). Bu nedenle bunu daha çok bilecekler kurucu ve yöneticiler olacaðý için onlarý da bu konuda fikir alýþveriþine davet ediyorum.

Benim önerim köy düzenleri altýnda her köy seviyesine göre klasörler açarak köy düzenlerimizi seviyemize göre paylaþmamýz yönünde. Sizler ne düþünüyorsunuz bu konuda.

Çevrimdýþý Aðabey

• Kli$e Profesörü
  • 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 359
  • Rep Puaný : 8
  • Durumum:
  • <<<GALATASARAY>>>
  • 116 Mesajý Toplam
    140 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Aðabey
  • Klaným : ekinoks | Yardýmcý Lider
Ynt: Paylaþým Konusunda Bir Öneri
« Yanýtla #1 : 06 Eylül 2013, Cuma - 18:54 »
20. Seviyeye gelireniz hazýr köy düzenlerinden köy binasý seviyesine göre köyler bulabilirsiniz

Aðabey 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: beastmaster (17 Eylül 2013, Salý - 13:58), Ziyaretci (07 Eylül 2013, Cumartesi - 10:33)

Çevrimdýþý beastmaster

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ismail
  • Klaným : 1923TÜRK-1923TÜRK5
Ynt: Paylaþým Konusunda Bir Öneri
« Yanýtla #2 : 07 Eylül 2013, Cumartesi - 01:35 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
20. Seviyeye gelireniz hazýr köy düzenlerinden köy binasý seviyesine göre köyler bulabilirsiniz

Teþekkür ederim bilgilendirdiðin için.

Forumda da seviye atladýkça açýlan özellikler var yani? Bi forum ilgili olduðu konuyla bu kadar iç içe olabilir sanýrým.