Gönderen Konu: Android Tablet Ses Sorunu  (Okunma sayýsý 9482 defa)

Çevrimdýþý Peace

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 164
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Peace
Android Tablet Ses Sorunu
« : 14 Ekim 2013, Pazartesi - 18:59 »
Google'da araþtýrdým ama çözümü bulamadým. Piranha Business III Tab 9 tabletim var. Ýlk aldýðýmda herþey düzgündü.  Ne zaman olduðunu hatýrlamýyorum. Tablet açýkken ses gelmiyor artýk. Tableti kapatýnca  ( ekraný kapatýnca)  bildirim vb. gelince ses çýkýyor ama ekran açýkken hiçbir ses çýkmýyor. Bu sorun birakç kiþide daha var. Fabrika ayarlarýna döndüm. Hala devam ediyor. Üstelik kulaklýk felan takýnca da ses gelmiyor. Ne yapabilirim? Büyük ihtimalle programlarýna birþey oldu. Android içins es programý felan yüklesem düzelir mi?  Düzelirse hangi programý yükleyim?  Bi de servise vrmek istemiyorum. Çok uzun sürer. Oyundan soðurum o zamanda.   

Ýlla tabletten felan ses çýkmasýna gerek yok. hopörler takýnca çýksa o da olur.

Peace 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: KerimKenar (31 Ekim 2014, Cuma - 17:40)

Çevrimdýþý cannosaa

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 53
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : can
  • Klaným : Türk Siperi
Ynt: Android Tablet Ses Sorunu
« Yanýtla #1 : 18 Ekim 2013, Cuma - 10:30 »
Fabrika ayarlarýna döndürdüðünde düzelmemiþle muhtemelen fabrika veya yazýlým hatalýdýr . Servise götür derim .

Çevrimdýþý Peace

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 164
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Peace
Ynt: Android Tablet Ses Sorunu
« Yanýtla #2 : 18 Ekim 2013, Cuma - 14:32 »
Tek yol servis  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap   Neyse böyle idare ediyim ozaman yakýnda telefon almayý düþünüyorum.