Gönderen Konu: android clash of clans sorun !!  (Okunma sayýsý 3205 defa)

Çevrimdýþý oguz12

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bilader
android clash of clans sorun !!
« : 13 Ekim 2013, Pazar - 11:43 »
merhaba arkadaþlar apple cihazýmdaki köyümü android tabletime atmak istiyorum apple cihazda bi problem yok ancak android cihazda clash of clansa girip ayarlara týklýyorum google+ nýn yanýnda baðlantý kesildi yazýyor týklýyorum ortada bisey yükleniyor sonra ayarlar bölümüne geri dönüyor google + baðlantýsýný yapamadýðým için eski cihaz olarak seçemiyorum google+ giriþi yapýn diyor. þimdiden tþkler .

oguz12 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: abdürrezzak (09 Haziran 2014, Pazartesi - 18:54)

Çevrimdýþý .TNR.

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 113
  • Rep Puaný : 2
  • 36 Mesajý Toplam
    70 Kere Beðenildi
  • COC Nick : .TNR.
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: android clash of clans sorun !!
« Yanýtla #1 : 13 Ekim 2013, Pazar - 11:53 »
Google+ sadece play storedaki oyunlarý arkadaþ listenizin takibi gibi kullanýlýyor. Yani ayný Apple'daki gibi Game Center ile ayný mantýk. Android'in baðlantýsýnda pek gerekli bir þey deðil. Arkadaþlarýnýzý görebilmek veya hesap baðlamak için Facebook kullanabilirsiniz. Ben o þekilde baðladým hesaplarý. Hem ios'daki hem de androiddeki oyunu ayný anda açýn. Ios'daki oyuna eski cihaz androiddekine yeni cihaz diyeceksiniz sadece. Facebook ile baðlandýðýnýz için her iki oyunu da ayný hesap algýlayacaktýr ve androiddekinde bir sýkýntý olmayacaktýr.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

.TNR. 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: abdürrezzak (09 Haziran 2014, Pazartesi - 18:54)

Çevrimdýþý oguz12

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bilader
Ynt: android clash of clans sorun !!
« Yanýtla #2 : 13 Ekim 2013, Pazar - 12:12 »
teþekkürler

oguz12 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: corsa34 (20 Aðustos 2014, Çarþamba - 22:46)