Gönderen Konu: Androide taþýnan hesapta sýkýntý  (Okunma sayýsý 2257 defa)

Çevrimdýþý abdkbly

  • 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bitakim
  • Klaným : ÝSTANBUL
Androide taþýnan hesapta sýkýntý
« : 25 Ekim 2013, Cuma - 02:22 »
oyunu androide taþýmýþtým ve kullanýyordum yeni almýþ olduðum S4 bozulduðu için geri verdim oradaki oyunu da kaldýrdým. yeni bir S4 aldým fakat yeniden taþýma iþlemi yapmaya kalktýðýmda . zaten taþýnmýþ hesap bu iþlemi bir kere yapabilirsiniz diyor. bir çözüm var mý?



Çevrimdýþý Admin

  • Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Androide taþýnan hesapta sýkýntý
« Yanýtla #1 : 25 Ekim 2013, Cuma - 18:12 »
Android hakkýnda çözümlemeleri zamanla yaþamaktayýz. Sanýrým bunun için biraz beklemeniz yada farklý yöntemlerle çözümü bulmanýz gerekebilir . Eðer sonuca ulaþýrsanýz lütfen sabit bir baþlýk açalým .


Çevrimdýþý Ziyaretci

  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • Cinsiyet: Bay
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Androide taþýnan hesapta sýkýntý
« Yanýtla #2 : 25 Ekim 2013, Cuma - 20:12 »
Merhabalar; size gösterdiðim ayný taþýma iþlemini; Google plus ile etkileþiminizi kopararak yapacaksýnýz. Köyü taþýdýktan sonra Google plus (Google+) a baðlayarak tekrar köyünüzü mevcut G+ sistemine kayýt edebilirsiniz. Birde ben sizin iOS'dan taþýdýðýnýzý sanýyorum yanlýþ mý açýkladým acaba ?