Gönderen Konu: Clash of Clans hesabým  (Okunma sayýsý 1518 defa)

Çevrimdýþý Roach

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Fatih
Clash of Clans hesabým
« : 04 Kasým 2013, Pazartesi - 10:13 »
Clash of Clans hesabým telefona yeni rom kurunca gitti. Tekrar indirip kurdugumda ise 1 seviyeden baþlamak zorunda kaldým. hesabýmý Facebook ile baglamýþtým ama google+ ile baglamadým. Tekrar facebook hesabýmla baglýyayým dedim  o zaman geri gelir dedim ama olmadý bende Supercell iletiþime geçtim beni Bu siteye yönlendirdiler Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap yani giriþ yapmam için giriþ yapcaktým ama ben bu siteye kayýtlý degildim kayýt olmaya çalýþtým  e posta adresiniz kayýtlý dedi Yeni þifre istedim sag olsunlar þifreyi yapýyorum yazýyorum kabul etmiyor Bu uyarýlarý veriyor
*en az 6 karakter uzunluðunda olmalýdýr
*küçük ve büyük karýþýk harfler ile sayýlar içermelidir
*bir harf veya sayý olmayan bir karakter içermelidir

halbuki bu kurallarýn hepsini yaptým genede yeni þifre alamadým Þimdiden yardýmlarýnýz için teþekkürler..

Çevrimdýþý batu3388

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : enzarmen
  • Klaným : flyflow
Ynt: Clash of Clans hesabým
« Yanýtla #1 : 05 Kasým 2013, Salý - 21:23 »
Sifrende 1 buyuk harf bi sayi bi noktala isareti olsun oliyo.rep isterim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ayrica ayni sorunu bende yasiyorum 7 gundur mail bekliyorum supercellden koyum hala klanda duruyo ingilizce atmanda fayda var google dan ceviri yap. Bi yardimim olduysa sevinirim nasil mesaj atman gerektiginide soylerim we chat baturalp3
« Son Düzenleme: 06 Kasým 2013, Çarþamba - 15:26 Gönderen: FurkanCeylan »