Gönderen Konu: Köy binasý ve eþleþme  (Okunma sayýsý 1844 defa)

Çevrimdýþý DEMIC

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Köy binasý ve eþleþme
« : 04 Kasým 2013, Pazartesi - 16:05 »
Merhabalar arkadaþlar, oyunu oynamaya baþlayalý 10 gün kadar oldu. Forumu sýký þekilde takip ediyorum pek çok konuyu okudum köyümü buradan elde ettiðim bilgiler ýþýðýnda geliþtiriyorum.

Fakat bir türlü netleþtiremediðim bir konu var. Savaþ eþleþmeleri. Bu eþleþmeler forumda bazý konularda köy binasýna göre olduðu yazýyor bazýlarýnda ise kupa sayýsýna göre olduðu. Hangisi dogrudur bunlardan arkadaslar? Köy binamý ona  göre artýracaðým yada bekleteceðim.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Köy binasý ve eþleþme
« Yanýtla #1 : 04 Kasým 2013, Pazartesi - 17:53 »
Kupa aralýðýna göre eþleþme oluyor. Rakip köy binanýn senin köy binandan düþük ya da yüksek olmadýda ganimet oranýný büyük oranda deðiþtiriyor.

Çevrimdýþý DEMIC

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 04 Kasým 2013, Pazartesi - 18:22 »
Pek çok arkadaþ oyuna baþladiktan sonra koy binasini hizli gelistirdiklerinden ve sonrasinda gelisememekten þikayetçi. Tavsiyelerinde de sakin koy binasini hizli gelistirmeyin eþleþmelerde cok sknti yasarsiniz diyorlar. Bu durum nedendir ?

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 04 Kasým 2013, Pazartesi - 19:36 »
Karþýnýza bin türlü köy binasý gelebiliyor. Siz erken basýlmýþ binayla o kadar az ganimet toplarsýnýz ki, oyun size zýnnýk koklatmaz.

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (04 Kasým 2013, Pazartesi - 19:46)