sen de baþtan okursan memnun olurum. deðiþiklik olmuþ konularý týklayarak son sayfaya gelmiþtim senin mesajýn eski sayfada kalmýþ. arkadaþ ilk þüphelendiðimde benim olmasa niye paylaþayým ki hem benim olmasa bile yine de türkiyenin en iyi köyüdür gibi bir þey yazmýþtý. bir kaç kere cevap verip resim paylaþmayýnca kendisinin olmadýðýný düþündüm ve rahatsýz oldum baþka köyle prim yapmaya çalýþtýðýný düþünerek. ilk baþlarda kesinlikle yalancýsýn demedim.
arkadaþ resmi paylaþtýktan sonra da dediðim gibi konuyu tüm resimlerle açsa zaten takdir ederdim ama türkiyenin en iyisi olduðu tartýþýlýr derdim. yine köyü ve baðýþý takdir ediyorum , yine en iyi olduðunu düþünmüyorum.
görmediðim aþikar iken , arkadaþýn forumda aktif bulunmasýna raðmen 15 gün geç resim koyduðu için þüphelenmem anormal deðil iken senin de ýsrarla bana takdir etmek bu kadar mý zor , bakalým þimdi ne cevap vereceksin gibi rahatsýzlýk verici bir üslupla yaklaþma sebebini de anlayamadým.
forumdaki görevini de hevesle yapmaný takdir ediyorum , ben de forumlar çok meþhur olduðu dönemlerde kalabalýk birkaç forumda uðraþtým yöneticilik , moderatörlük iþleriyle bu kadar büyütüp hizmet ediyorum tavýrlarýna gerek yok.