Gönderen Konu: kislalarla ilgili onemli oneri (eminim cok begeneceksiniz)  (Okunma sayýsý 1958 defa)

Çevrimdýþý skandal

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
kislalarla ilgili onemli oneri (eminim cok begeneceksiniz)
« : 10 Aralýk 2013, Salý - 20:40 »
Merhaba onerim var. bu oneriyi eminimki bircok kisi cok sevecek ve onayliyacak. supercelle yazacaktim ama bulamadim nereye yqzacagimi.. formuda incelemedim daha onceden boyle bir konu acan varmi diye.. Arkadaslar artik koyumuz gelistikce her savasa duzenli ordu ile gidiyoruz bu herkezin malumu. Benimde aklimda soyle bir fikir var ; Her savasta surekli tek tek kislaya girip asker basiyoruz. COC ekibi buna bir el atmali diye dusundum. biz kac asker basacagimizi kislaya kaydetsek atiyorum 1.kislaya 56 okcu, 2.kislaya 56 okcu, 3.kislaya 8 dev ve 2 duvar kirici , 4.kislaya 8dev ve 2 duvar kirici .. bu benim savas taktigi mesela ben bunu kayit etsem, savatan cikincada tek bir tus ile butun kislalarda yukarida yazdigim asker sayilari otomatik olarak asker basmaya baslasa nasil olur? Her kislaya girip tek tek asker ayarlamak hem kulfet hemde buyuk zaman kaybi... insallah herkez begenir bunu. ve yetkililere en kisa zamanda mesaj atarsiniz ben bulamadim nerden atacagimi. iyi geceler. bircok kisinin eminim + sini alacagim...

« Son Düzenleme: 10 Aralýk 2013, Salý - 20:42 Gönderen: skandal »

skandal 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Khaleesi (12 Ocak 2014, Pazar - 00:58), Killer1453 (17 Aralýk 2013, Salý - 17:21)

Çevrimdýþý Peace

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 164
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Peace
Ynt: kislalarla ilgili onemli oneri (eminim cok begeneceksiniz)
« Yanýtla #1 : 10 Aralýk 2013, Salý - 21:17 »
Bende aynýsý düþündüm de. Bunun bir maliyeti olmalý yoksa yapýlmaz diye düþünüyorum.

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanýtla #2 : 17 Aralýk 2013, Salý - 17:21 »
Pek böyle bir þeyin olacaðýný sanmýyorum belki yýlbaþýndan sonra gelebilir.

Çevrimdýþý MeRHaMeTSiZ

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MeRHaMeTSiZ
« Yanýtla #3 : 20 Aralýk 2013, Cuma - 11:58 »
bence buda farklý bir bakýþ açýsý ama baþka asker basmak istersen yeniden düzenleme yapman gerekecek + ve - olayý

Çevrimdýþý nukecison

• 37.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 126
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 28 Mesajý Toplam
    64 Kere Beðenildi
  • COC Nick : sezer
  • Klaným : IRResisTibLe
« Yanýtla #4 : 20 Aralýk 2013, Cuma - 12:54 »
Hepimiz düþünmüþüktür bence gayet mantýklý güzel bi uygulama olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap