Arkadaþlar ordu kampým 170 kiþilik ve kýþlada þifacýya kadar açýk bana iyi bir strateji için yardým edin lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapArkadaþlar ordu kampým 170 kiþilik ve kýþlada þifacýya kadar açýk bana iyi bir strateji için yardým edin lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapGanimet için15-20 arasý Dev5-8 arasý duvar kýrýcý1-2 þifacý (tercih edenler var ben iyileþtirme büyüsü kullanýyorum)Kalaný okçu þayet yer varsa 15-20 arasý goblinde alabilirsin
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapArkadaþlar ordu kampým 170 kiþilik ve kýþlada þifacýya kadar açýk bana iyi bir strateji için yardým edin lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapGanimet için15-20 arasý Dev5-8 arasý duvar kýrýcý1-2 þifacý (tercih edenler var ben iyileþtirme büyüsü kullanýyorum)Kalaný okçu þayet yer varsa 15-20 arasý goblinde alabilirsindayý post mu kasýosun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
hhahah ben kötü biþey dermiyim, google den araþtýr.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap