Gönderen Konu: TH10 köy binasý için acil yardým lütfen  (Okunma sayýsý 1596 defa)

Çevrimdýþý DamnRainbow

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : DamnRainbow
  • Klaným : Anatolia
TH10 köy binasý için acil yardým lütfen
« : 22 Aralýk 2013, Pazar - 10:10 »
Arkadaþlar merhaba kýsa bir süre önce köy binamý seviye 10 yaptým ganimet kasamýyorum bulamýyorum bulduðum ganimetide alamýyorum özellikle iksirim yerinde sayýyo hiç artmýyo aksine azalýyo sürekli altýnda problem yok bi þekilde kasabiliyorum sizce tecrübelerinize dayanarak hangi ordu kombinasyonunu kullanmalýyým kupamý kaçla kaç aralýðýnda tutmalýyým ve köydeki ganimetin beni kurtarmasý stratejiye göre neleri hedef almalýyým ordu kampým 220 valkry, golem ve dalkavuk dýþýndaki her askerim th9 a göre max lütfeb tavsiyelerinizi aciliyetle bekliyorum.
Ýyi oyunlar bol ganimetler..

Klan:ANATOLÝA Nick:DamnRainbow

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: TH10 köy binasý için acil yardým lütfen
« Yanýtla #1 : 22 Aralýk 2013, Pazar - 15:52 »
köyüne baktým, kupan güzel ama 1700 lere düþsen daha iyi sanýrým eski bir videomu palyaþayým sana o tarz savaþýrsan istediðin madeni alýrsýn.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

20 dev 40 goblin gerisi okçu kullan 4 tane de duvar kýrýcý olsun elinde..

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: DamnRainbow (24 Aralýk 2013, Salý - 23:41), TReeArms (23 Aralýk 2013, Pazartesi - 23:21)

Çevrimdýþý DamnRainbow

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : DamnRainbow
  • Klaným : Anatolia
Ynt: TH10 köy binasý için acil yardým lütfen
« Yanýtla #2 : 24 Aralýk 2013, Salý - 23:44 »
teþekkürler abi þimdilik iksir sýkýntým var kamplarý 8 yapana kadar 16 domuz binicisi ve 140 okçu kullanýyorum sanýrým kara iksiri feda ederek bi çözüm buldum yakýn zamanda deneyeceðim