Gönderen Konu: Bu Seviyenin Dezavantajý var mý?  (Okunma sayýsý 1800 defa)

Çevrimdýþý Dogangultekin

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Bu Seviyenin Dezavantajý var mý?
« : 23 Þubat 2014, Pazar - 15:52 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Arkadaþlar merhaba, köyüm gördüðünüz gibi ancak ben genelde her hafta deðiþtiririm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ve inanýn araþtýrma yaparak en iyi köyleri kullanýrým, isterseniz onlarýn da linkini atabilirim ancak nedendir bilmiyorum ama genelde savaþ kaybediyorum. Levelim mi buna sebep acaba? Ve bu level konusunun oyundaki yeri nedir onu da açýklarsanýz sevinirim. Þuan tüm savunma silahlarým tam ve artýk madenleri yükseltmeye baþladým. Hep 6 ve 5 seviye ordulardan saldýrý yiyorum.

Çevrimdýþý mars789

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 37 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : furkan
  • Klaným : Tek Kale
Ynt: Bu Seviyenin Dezavantajý var mý?
« Yanýtla #1 : 23 Þubat 2014, Pazar - 16:00 »
Madenlerini kýslalarýný vs fullediðin için lwl in artmýþ bu iyi ama köy binaný savunmalarýný fulle ve hemen yükselt yüksek seviye oldugundan sana yüksek adamlar geliyo normalde köy binasý 8. seviyedeki biri 60-70 arasý olurken sen 7. köy binasýnda 66 lwl sýn buda savunmalarýn sayýsý az olduðu için ve sana çýkan adamlarýn  asker lvl leri fazla oldugu için kaybediyorsun

Nick=furkan
Klan=TEK KALE

Çevrimdýþý orhanblt

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
« Yanýtla #2 : 06 Mart 2014, Perþembe - 10:43 »
Adamýn savunma birimleri full zaten. Levelinin yüksek olmasýnýn sebebi ise bence 7 de fazla takýlmýþ olmasý. Tahminim o ki duvarlarý mor yapmak biraz uzun sürmüþ ve daha da sürüyor. Bunun sebebi ise yeterince saldýrý yapmayýþýn yada yeterince ganimet toplayamayýþýn olabilir. Ayrýca bu kupa aralýðýnda ne yaparsan yap seni dümdüz edecek adam çok. Bu önlemenin yolu bir iþçini sürekli boþta býrakmalýsýn ki ganimet birikmesin. Bu arada hala 4. iþçiyi alamayýþýn enteresan.

Çevrimdýþý onurkilic

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : onurkilic
  • Klaným : mim
« Yanýtla #3 : 07 Mart 2014, Cuma - 11:06 »
Arkadaslar dogru demis maden biriktirme. Bulduðunu bas duvara 8e gecme vaktin gelmis geciyor

En iyi saldýrý savunmadýr

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #4 : 07 Mart 2014, Cuma - 12:00 »
eskiden ana bina 9 xtoplarýný koydun mu rahatlýyordun þimdi artýk o köylerde çerez geliyor þimdilik sistemde ana bina 10  3xtopu 2ck koymadýn mý  sýkýntý büyük .