Gönderen Konu: usta lig  (Okunma sayýsý 2837 defa)

Çevrimdýþý sametDOGAN

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 77
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 15 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
usta lig
« : 11 Aðustos 2014, Pazartesi - 12:06 »
arkadaslar bugün kararýmý aldým bizim arkadas cýkmýs usta ligde karaiksir göz kamastýrýyormus.Bende sansýmý deneyecegim.

Bir Çeçen Atasözü Derki ; Sakýn bir denizciye bulaþma .. Onun gördüðü fýrtýnalar senin sinek výzýltýndan daha güçlüdür. Denizciler cesurdur , gözleri karadýr ve birazda delidir ..
DENÝZCÝ

Çevrimdýþý Batuhan1700

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 132
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Batuhan (pi sayýsý)
Ynt: usta lig
« Yanýtla #1 : 11 Aðustos 2014, Pazartesi - 12:14 »
Hayýrlýsý kolay gelsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

BeNiM BiR SýRrIm vAr aÇýKlAnMaYaCaK KaDaR SýR.. BuNdAn çIkAr hIr,pAtLaMaLaR VuKu bUlUr dErT KaHýR.. SýRdAn gEçEn dIlIm oLsA HaLe dEðEr dIkEn.. bIlMeZ BiLeN AdAm oLuR,BeN BeN IkEn..

Yardýmcý olduysam rep + beðen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý koltrepa89

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 183
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : omer faruk
  • Klaným : -
« Yanýtla #2 : 11 Aðustos 2014, Pazartesi - 12:16 »
Bencede çýkmalýsýn çok göz doyurtacak ganimet var  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Artýk bitti özge ve dilara . Büyük oynuyorum hedefim Rihanna Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick: RUZGARS
Klan:
TH:9

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #3 : 11 Aðustos 2014, Pazartesi - 21:51 »
baya çýkan var düþük lwl olupta ama senin köyünü falan bilmiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bina ala ala millet þampiyona çýkýyor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap hayýrlýsý diyelim ama çýkarsan eðer bi ssni alýrýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý sametDOGAN

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 15 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 12 Aðustos 2014, Salý - 10:10 »
köy binam 7 seviye millet kupa için dalsýn köyüme bir sey olmaz aldýgým ganýmeti hemen harcarým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bir Çeçen Atasözü Derki ; Sakýn bir denizciye bulaþma .. Onun gördüðü fýrtýnalar senin sinek výzýltýndan daha güçlüdür. Denizciler cesurdur , gözleri karadýr ve birazda delidir ..
DENÝZCÝ

Çevrimdýþý cxcxcx1122

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : çaðlar
  • Klaným : ÖKOP
« Yanýtla #5 : 09 Nisan 2015, Perþembe - 02:58 »
kardeþim köy binan 7, askerlerinde ona nazaren biraz düþük durumda. 2000 kupa üstünde o askerlerle ganimet bulamazsýn, çünkü ganimet sondada hiç bulamazsýn herkes online o kupalarda, hepsi depolarda ganimetlerin. Saldýracaðýn oyuncu da o ganimeti oðlu gibi koruyup kolladýðý için o kupalarda senin benim gibi askeri olanlar pek faydalanamýyor. Barbarým devim okçum 6. seviye, herolarým 16,12 olduðu halde 2600 kupadaki bir adamdan çok fazla ganimet alamýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yani kupa kasmak geliþiminizi de oldukça düþürecek, o yüzden bir daha düþün derim. Ama tabiki 2000 ve 2600 görevlerini yapýp gelen gem ile inþaatçý almak baþka. Ben 60 lvlde falan çýkmýþtým 2600e köy binasý yýkarak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý sametDOGAN

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 15 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 14 Nisan 2015, Salý - 20:19 »
geiþimim durmasýn diye çýkmadým.þuan th8 sonu duvarlar askerler hersey full 14 saat sonra th9 oluyorum

DENÝZCÝ

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 60
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ColdStorm
« Yanýtla #7 : 17 Nisan 2015, Cuma - 20:08 »
usta lige çýkarsýn fakat sadece kara iksir çalabilirsin onu da köy binasý dýþardakilere dalýp bonus alýrsýn eðer sondalar dýþardaysa onlardan çalarsýn ve depoya yýldýrým büyüsü atarsýn altýn ve iksir kasamazsýn eðer þansýna toplayýcýlarý 12.sv ve hepsi ful gibi olan yerlerden kasarsýn sadece benim de hedefim usta lig 2090 kupadayým þu an

Kara iksir iyi insan gibidir ; zor bulunur.Bulursan da kaybetmemek için korumasýný bileceksin...