Gönderen Konu: 6. Seviye köy binasý- Savaþ taktikleri (Altýna yönelik)  (Okunma sayýsý 6779 defa)

Çevrimdýþý KonigsrasseTR

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 25
  • Rep Puaný : 0
  • Özel Mesaj Silindi-Admin
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : KonigsrasseTR
  • Klaným : Betiyopya
6. Seviye köy binasý- Savaþ taktikleri (Altýna yönelik)
« : 15 Aralýk 2014, Pazartesi - 17:33 »
Merhaba arkadaþlar ben Master Turk klanýndan KonigsrasseTR yaklaþýk 1 aydýr 6. seviye köy binasýndayým ve size bir kaç taktik vericem. Öncelikle bu taktikte 120 lik ordu kampý size fazlasýyla yeterli olacaktýr.
Þimdi taktiðimize geçelim arkadaþlar. Þimdi taktik veriyoruz diye her gördüðünüze bodozlama dalmýcaksýnýz tabikide. Öncelikle sizin gibi 6.-7. seviye köy binasý olanlara göz gezdiriceksiniz arada çok nadir olsa da 8. Seviye köy binasý denk geliyo hiç bakmadan geçin onlarý. Alamazsýnýz þimdi saldýrýcaðýmýz köy kriterlerine bakalým.
1-Ganimet size lazým olan aralýkta olsun. Veya yarý aralýðýnda falan olsun 2-3 tane köy bulur saldýrýrsýnýz.
2-Köy düzeniniz kupa deðilde youtube de vs vs yerlerde bulunan farm a yönelik tasarýmlardan olsun (Bunun sebebi bu tasarýmlarda köy binasý dýþarda kalýr ve kupaya ihtiyacý olanlar direk köy binanýza saldýrýr dolayýsýyla 12 saatlik kalkan gelir ve sadece 1000 altýn 1000 iksir gider maximum)
3-Saldýrýcaðýmýz köyde en fazla 2 tane havan olmalý ve o havanlardan birisi dýþarýya yakýn veya alabiliceðiniz bi konumda olmalý
4-hava savunmasý da havanýn yakýnlarýnda olur genelde ama olmasa bile okcularla alabiliceðinizi düþündüðünüz bi konumda olsun.
Þimdi gelelim askerlerimize ve taktiðimize.
1- En az 8 dev maximum 10 dev (klandan alýnanlar haric)
2- 2 Tane þifacý (Fazlaya gerek yok)
3- 30 tane okcu (Dýþarýdakileri temizlemek için)
4- 3 tane duvar kýrýcý
5- Geri kalanlarý ise full goblin basýn (3. seviye olmasý yararýnýza olacaktýr)
6- 2 tane þimþek büyüsü
Taktiðe gelelim.Þimdi arkadaþlar havanlar 1-2 olucaðý için bu havanlardan en içte olanýna hemen 2 tane þimþek büyüsünü ayný anda atýyoruz. Sonrasýnda ise hava savunmasý dýþarýya yakýn ise okcularla temizliyoruz veya devleri ilk oraya yönlendiriyoruz hava savunmasý kalktýðý anda 2 þifacýyý gönderiyoruz ve devin girdiði yerden goblinleri tamamen býrakýyoruz. Bu kadar arkadaþlar bundan sonrasýnda 3 dakikalýk savaþ izlemek kalýyor size. Ve ganimet artýþýyla mutlu olmak. Ýyi günler iyi oyunlar dilerim.

Ateþi tutta erisin karlar,yanýmda gördüklerinin hepsi BARBAR! -MASSAKA

Çevrimdýþý yxxs

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 90
  • Durumum:
  • Fatih
  • 14 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : fatih
  • Klaným : 1923TÜRK7
Ynt: 6. Seviye köy binasý- Savaþ taktikleri (Altýna yönelik)
« Yanýtla #1 : 15 Aralýk 2014, Pazartesi - 18:08 »
o seviyede bu orduyu kurmak bile masraflý olabilir 10 dk lýk bir sürecle herkesin bildiði full 1/2 1/2 barbar okcu yapmalarýný mantýklý olmaz mý öyle bi orduyu mesela düzeltip klan savaslarýnda kullanmak daha mantýklý

hem kupa sý 1000 lerdeyse cok rahat 20 dk da 100 k iksir ve altýn kasabilir

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yxxs 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berker46 (03 Ocak 2015, Cumartesi - 13:24)

Çevrimdýþý KonigsrasseTR

• 9.Seviye Üye
  • *
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 15 Aralýk 2014, Pazartesi - 18:21 »
Kardeþim senin dediðinde olabilir ama benim dediðim baþlýkta da belirttiðim gibi altýna yönelik bi ganimet taktiði. tabiki savaþta iksirde kazanýcak ama bu iksirler asker basýmýna gidiceði için böyle dedim. Mesela köy binasýný 7 yapmak isteyen biri bunu kullanabilir. Klan kalesini 3. Seviye yapmak isteyen havanýný 4. seviye okcu kulelerini 7. seviye sihirbaz kulelerini 3. seviye yapmak isteyenler bu taktikle çok iþ görür. Çünkü bu bahsettiðim taktikte iksirin hiç bi önemi yok. Sýnýrsýz gibi düþünmen gerekir. Her ne kadar sýnýrý olsa bile

Çevrimdýþý yxxs

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Fatih
  • 14 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 15 Aralýk 2014, Pazartesi - 18:50 »
Ne kadar iksiri olursa olsun o askerleri olusturken beklemen lazým ve 2 sifacý icin 15 þerden 30 dk ekraný acýk tutamassýn altýný cok kastýrmazlar bu gibi durumalrda 1/2 oranda okcu barbar yapýp 10 dk muhabbet etkmek yada 5-6 taþa hemen saldýrý yapmak daha mantýklýdýr 2 iksir zaten 1 saat adam onu beklerken kalakaný yoksa tüm ganimet gider

Çevrimdýþý KonigsrasseTR

• 9.Seviye Üye
  • *
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 15 Aralýk 2014, Pazartesi - 19:21 »
Kardeþim o zaman herkez kafasýna yataný kullansýn ne diyelim

Çevrimdýþý Alman

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Durumum:
  • Ich komm Anf alle Fälle Ins Finale!
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Alman
  • Klaným : Yok
« Yanýtla #5 : 06 Ocak 2015, Salý - 19:05 »
Barch taktiði ile gerekli olan toplanabilir. Bana kalýrsa bu ordu biraz fazla barbar okçuyla daha dün akþam 4,5 milyon altýn ve bir bu kadarda iksir topladým. 22 tane duvarý 7'ye bastým. Hee ama kesin bir galibiyet %100 yýkým, kupa, ganimet neden olmasýn..

Ich komm Anf alle Fälle Ins Finale!

Çevrimdýþý yxxs

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Fatih
  • 14 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 07 Ocak 2015, Çarþamba - 16:03 »
belli yere kadar bu taktik ise yarar ama belli sure bekletmezler depoyu farmer lar koyu okcuyla bile eritir

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #7 : 07 Ocak 2015, Çarþamba - 20:25 »
Öncelikle iyi forumlar
TH9 ve TH6 Full köyüm var ona göre taktik vericem , þifacý taktiði TH7 den sonra içeriye dalýp bütün ganimeti dev ve okçu ile rahatlýkla alýcaðýnýz bir askerdir.TH6 hesabýmdan biliyorumki 1000-1300 kupada oyunu býrakmýþ sürüyle insan var . Daha 1-2 dk lýk aramada bile karþýnýza madenleri dolmuþ 350-350 lik köy bulmanýz çok basit . TH6 da þifacýyý pek gerekli bulmuyorum . Ganimet kasmak isteyen arkadaþlara vericeðim tek öneri
6 dev
60  okçu
60 barbar
Büyü olarak iyileþtirme büyüsü 2 tane bulundurun.
Madenlerin bulunduðu yerlere devleri önden býrakýn ve okçu , barbar ile bütün ganimeti toplayýn.Kolaylýkla her 15 dk 250.000 er ganimeti rahatlýkla kasabilirsiniz.
Bol ganimetler

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: SaskinBakkal (13 Ocak 2015, Salý - 19:48)

Çevrimdýþý ceonas

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • COC Nick : CeONaS35
  • Klaným : Kurtulus-1918-*
« Yanýtla #8 : 21 Ocak 2015, Çarþamba - 18:41 »
6 dev 60 okçu 60 barbarlarýn seviyeleri kaç olmalý ben mesela okçu ve devin seviyelerini yükseltiyorum sürekli. bu konuda da yardýmcý olursan sevinirim teþekkürler

Çevrimdýþý ceonas

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #9 : 21 Ocak 2015, Çarþamba - 18:42 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle iyi forumlar
TH9 ve TH6 Full köyüm var ona göre taktik vericem , þifacý taktiði TH7 den sonra içeriye dalýp bütün ganimeti dev ve okçu ile rahatlýkla alýcaðýnýz bir askerdir.TH6 hesabýmdan biliyorumki 1000-1300 kupada oyunu býrakmýþ sürüyle insan var . Daha 1-2 dk lýk aramada bile karþýnýza madenleri dolmuþ 350-350 lik köy bulmanýz çok basit . TH6 da þifacýyý pek gerekli bulmuyorum . Ganimet kasmak isteyen arkadaþlara vericeðim tek öneri
6 dev
60  okçu
60 barbar
Madenlerin bulunduðu yerlere devleri önden býrakýn ve okçu , barbar ile bütün ganimeti toplayýn.Kolaylýkla her 15 dk 250.000 er ganimeti rahatlýkla kasabilirsiniz.
Bol ganimetler

6 dev 60 okçu 60 barbarlarýn seviyeleri kaç olmalý ben mesela okçu ve devin seviyelerini yükseltiyorum sürekli. bu konuda da yardýmcý olursan sevinirim teþekkürler

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #10 : 22 Ocak 2015, Perþembe - 01:32 »
Öncelikle iyi forumlar
6 dev
60  okçu
60 barbar
Bol ganimetler

Seviyene göre neyse o lv iyi

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý ceonas

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #11 : 22 Ocak 2015, Perþembe - 17:57 »
Öncelikle iyi forumlar
6 dev
60  okçu
60 barbar
Bol ganimetler

Seviyene göre neyse o lv iyi
Köy binam 6. seviyede kupam 1128 fark etmez askerlerin seviyeleri dersen tamamda ben bir süredir kullanýyorum ve memnunum , taktik için teþekkürler