Gönderen Konu: KENDÝ SORUNUMA BENZER BÝR SORUN GÖREMEDÝM YARDIM EDÝN LÜTFEN  (Okunma sayýsý 1052 defa)

Çevrimdýþý 111mgk111

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MGK
  • Klaným : sülooo
Merhaba arkadaþlar baþlýkta da belirttiðim gibi yaþadýðým sorunu yaþayaný göremedim ya da belki de anlayamadým çünkü oyunda yeniyim ve gerçekten çok yardýma ihtiyacým var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sorunum þu Android telefonumda rutin bi þekilde CoC u oynuyordum hesabým bir gmail ile iliþkiliydi yani oyunun silinmesi halinde bile köyüm zarar görmeyecekti gmail hesabýma kayýtlý olduðu için.her neyse bu oyunun bilgisayar üzerinden oynanabileceðini öðrendim ve BlueStacks programýný indirdim kurdum bilgisayarýma.Ama bir türlü telefonumdaki düzgün çalýþan hesabýmý aktaramadým.. keþke sorunum aktaramamak olsa sadece malesef deðil. ne yaptýysam nasýl karýþtýrdýysam artýk bende bilmiyorum. önceden düzgün vaziyette çalýþan gmail hesabým blueStacks programýnda bi anda köy binasý 1. seviyeden baþladý.yani kayýtlý gmail hesabým artýk sýfýrdan baþlamýþ bir oyuncunun hesabýna döndü.Lakin telefonumda köyüm hala kaldýðý seviyeden devam etmekte ama telefonumda gmail ile iliþkili deðil oyun silinse veya format atýlsa biþey olsa ne köy kalýr ne kasaba Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap biraz uzun oldu inþ derdimi düzgün anlatabilmiþimdir yardým edenden de etmeyenden de Allah razý olsun..