arkadaþlar bir çoðumuz biliyordur fakat belki aramýzda tek tükte olsa bilmeyen vardýr. foruma þöyle bir göz attým kabaca ama göremedim daha önce söylendiyse affola þimdiden.
konuya gelecek olursak biz savaþa gittiðimizde ilk askeri kullandýðýmýz andan itibaren kamplarýmýz tekrardan dolmaya baþlar. bunu þu þekilde açýklayayým. örneðin 100 tane okçumuz var ve savaþa gittik. diyelim ki 50 okçuyu kullandýk ve o sýrada kýþlalarýmýzda okçu basýlýyordu. iþte o ilk okçuyu kullandýðýmýz andan itibaren kampýmýzda olan boþluðu kýþladan dolan askerle doldurabiliyoruz. bunun faydasý nedir? örneðin ben þu an 190 asker kapasitesine sahibim ve sadece okçu ve dalkavukla savaþýyorum. savaþa giderken kýþlalarý tekrar fullüyorum. bunun bana faydasý savaþta 190 askerimi kullanmýþ olsam dahi savaþtan döndüðümde 50 civarýnda okçum hazýr oluyor.
NOT: bu durumu kendi dezavantajýmýza çevirmemek için ne yapmalýyýz? kendi savaþ stratejimize göre kesin kullanacaðýmýz askeri kýþlada basmalýyýz ki elimizde istediðimizden fazla sayýda askerimiz olmasýn. örneðin öncelikle devleri sürüyor ve arkasýndan duruma göre goblin veya okçu salýyorsanýz sizin için yararlý olan dev basmaktýr. çünkü okçu veya goblin istediðinizden fazla sayýda olabilir ve savaþ ekibinizi istemediðiniz þekilde oluþturabilirsiniz.
(tekrar hatýrlatmak isterim ki bunu zaten biliyoruz demeyiniz. 1 kiþi bile bilmiyor ve buradan öðreniyorsa ne mutlu bana)
iyi oyunlar iyi forumlar.