Gönderen Konu: Pekka, ejderha, okçu, kral ve kraliçe el ele  (Okunma sayýsý 5616 defa)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: Peakka, ejderha, okçu, kral ve kraliçe el ele
« Yanýtla #12 : 21 Ocak 2013, Pazartesi - 10:56 »
yahu rejimdeyim gelmiþ birde bana soruyýor iyi ters biþey demedim rezil olacaktýk millete  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bundan sonra yorumlu anlatýrým videolarý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #13 : 21 Ocak 2013, Pazartesi - 10:58 »
ahaha bende ona koptum tamda diyet zamaný yenge ýzdýrap oluyor valla  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ne koþullarda diyet yapýosun sen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #14 : 21 Ocak 2013, Pazartesi - 11:00 »
3 kuru kayýsý 2 ceviz, kuþmuyuz biz kim doyar onla, beynim sulanmýþ zaten  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yuful

• Ziyaretçi
« Yanýtla #15 : 21 Ocak 2013, Pazartesi - 11:10 »
ben bu akþam iþten dönünce ilk iþ savunmayý deðiþtiriyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Kurmayýn savunmasýný ganimet mod olarak kaydettim ama . 2 günde 20k madenim gitmedi 5 saldýrý da ... Topçularý öne çekmem fayda etmedi .

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #16 : 21 Ocak 2013, Pazartesi - 11:14 »
iyi biþey mi dedin kötü mü  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben biraz þekil deðiþtirdim, arkadan girilemez hale getirdiðimi düþünüyorum. zaten bu gün 2. xtopuda bitiyor artýk gram maden yok kimseye  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yuful

• Ziyaretçi
« Yanýtla #17 : 21 Ocak 2013, Pazartesi - 11:20 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
iyi biþey mi dedin kötü mü  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben biraz þekil deðiþtirdim, arkadan girilemez hale getirdiðimi düþünüyorum. zaten bu gün 2. xtopuda bitiyor artýk gram maden yok kimseye  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýyi biþi iyi biþi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Eve gidince bakarým da ganimet hiçbiþi puan herþey modundayým .. Benim ön taraf Giþe gibi goldu gireni çýkaný durduramaz oldum . Turnike eksik sadece o derece . Ama ganimet 20k kaybettim 5 saldýrýda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap