Gönderen Konu: Paranýn gücü  (Okunma sayýsý 3470 defa)

Çevrimdýþý kRnc

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 194
  • Rep Puaný : 46
  • Durumum:
  • Okuyom ben yaa !
  • 61 Mesajý Toplam
    265 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kRnc
  • Klaným : it the fcuk
Ynt: Paranýn gücü
« Yanýtla #12 : 15 Ocak 2013, Salý - 02:32 »
Adam parasini sadece saldiri icin harcamis

Yiyemiceðiniz muzu soymayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paylaþmýþ olduðum bilgiler faydalý geldiyse bir teþekkür ve Repi fazla görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gamecenter : Brk.K

Çevrimdýþý tta

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Thetataglia
  • Klaným : 1923Türk
« Yanýtla #13 : 15 Ocak 2013, Salý - 07:58 »
Para harcamýþ ama boþa harcamýþ gibi gelmedi bana, yoksa o levelda o kupaya ulaþabilecek biri yoktur aramýzda...

Savunma binalarý kötü demiþsiniz krnc ninde dediði gibi bütün yatýrým saldýrý için.
kral kraliçe ve 3. seviye ejderlerle saldýrýyo adam heralde 220kiþilik ordu kampý var 11ejder eder sürekli de online kalýyodur ki saldýrýp yükselttiði kupalarý zayýf savunmasýyla kaybetmesin... Dediðim gibi 40küsur levelda da baþka türlü bu kupaya ulaþýlmaz heralde

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #14 : 15 Ocak 2013, Salý - 14:21 »
Tahminen ordu kamplarýnýn büyüklüðü; ve okçu kraliçesi alan ürkütmüþtür.. yoksa ben bile iþgal ederim :/.. 40 levelde çok büyük ordu kamplarýna sahip olmuþ.. Büyük leveller belki savaþ gücünden çekiniyordur..

Ayrýca kimse parayý akýllýca kullandýðýný söyleyemez.. 3 tane inþaatçý klübsi var.. Tahminen parayla bitirdiði için inþaatçýlara ihtiyaç duymamýþtýr.. Ama baba parasý yoksa yalnýzlýk çekecek gibi..

Çevrimdýþý kRnc

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 194
  • Rep Puaný : 46
  • Durumum:
  • Okuyom ben yaa !
  • 61 Mesajý Toplam
    265 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kRnc
  • Klaným : it the fcuk
« Yanýtla #15 : 17 Ocak 2013, Perþembe - 02:54 »
büyük ihtimal birden fazla kiþi dönþümlü oynuyordur online kalmak için yada cidden çok parasý vardýr kalkan alýyordur 2 gün kalkanda kalýr 1 gün 100 150 kupa kassa bu þekilde çok iyi yerlere gelebilir

Yiyemiceðiniz muzu soymayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paylaþmýþ olduðum bilgiler faydalý geldiyse bir teþekkür ve Repi fazla görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gamecenter : Brk.K