Gönderen Konu: Klan Savaþlarý En Ýyi TH9 Düzeni  (Okunma sayýsý 4139 defa)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Klan Savaþlarý En Ýyi TH9 Düzeni
« : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 18:55 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap hesabýmdan
ya da
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 'dan takipte kalabilirsiniz.

Emeðe Saygý: Beðeni + Rep lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Sheyhi

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Sheyhi
Ynt: Klan Savaþlarý En Ýyi TH9 Düzeni
« Yanýtla #1 : 29 Nisan 2014, Salý - 15:56 »
neye göre en iyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
domzla düzlenir gobekteki dev bombalar ayný anda patlamaz , ejderle sol ustten koy binasý rahat alýnýr cevredeki ler okcuyla temizlenir 2 yýldz alýnýr. hadi onu gecdm devle girilir yaw koy binasýna kadar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 29 Nisan 2014, Salý - 19:57 »
Binayý iki birim aþaðýya kaydýr öyleyse. Konuyu ben açtýðýma göre bana göre en iyi oldu mu ? Klan Savaþý bu oyuna yeni entegre oldu. Ben bu konudaki en iyi çalýþmamý bu þekilde yapýp video haline getirdim... Kendim içinde deðil ha.

Ýsteyen yapar isteyen yapmaz.

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: VÝCTORY (25 Aðustos 2014, Pazartesi - 14:59)

Çevrimdýþý EranGOMUTAN

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 90
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    24 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Eran GOMUTAN
  • Klaným : ÇARDAK
« Yanýtla #3 : 29 Nisan 2014, Salý - 20:02 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Binayý iki birim aþaðýya kaydýr öyleyse. Konuyu ben açtýðýma göre bana göre en iyi oldu mu ? Klan Savaþý bu oyuna yeni entegre oldu. Ben bu konudaki en iyi çalýþmamý bu þekilde yapýp video haline getirdim... Kendim içinde deðil ha.

Ýsteyen yapar isteyen yapmaz.

Zevkler ve renkler tartýþýlmaz düþüncelerde öyle kimine göre iyidir, kimine göre kötü. Gayet baþarýlý ve yararlý. Boþver gitsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýyilik yap, at denize Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

EranGOMUTAN 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Ziyaretci (29 Nisan 2014, Salý - 20:03)

Çevrimdýþý Sheyhi

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Sheyhi
« Yanýtla #4 : 02 Mayýs 2014, Cuma - 01:00 »
burda sinirlenip pazar alnýnda uyarý vermeden guncel yazmamdan oturu konumu silmene anlam veremesemde dedigin gbi olsn hocam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #5 : 02 Mayýs 2014, Cuma - 19:59 »
Öncelikle eleþtirileri kaldýrabilmelisiniz. Emeðiniz için çok teþekkürler. Bir de köy düzeninin video ile paylaþýlmasý pek verimli olmaz gibi geliyor bana.

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 02 Mayýs 2014, Cuma - 20:30 »
burda sinirlenip pazar alnýnda uyarý vermeden guncel yazmamdan oturu konumu silmene anlam veremesemde dedigin gbi olsn hocam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gerekli uyarýyý profilinizin altýndaki izlemede yazýlý butona bastýðýnýzda almýþ olmanýzý ümit ederdim.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 02 Mayýs 2014, Cuma - 20:32 »
Öncelikle eleþtirileri kaldýrabilmelisiniz. Emeðiniz için çok teþekkürler. Bir de köy düzeninin video ile paylaþýlmasý pek verimli olmaz gibi geliyor bana.

Tabiki kaldýrabilirim ama usulünce söylendiðinde. Þimdi ben þu sorunla karþýlaþtým yerleþtirirken resim ya da kroki üzerinden yapýlýrken sorunlar çýkýyor örneðin merkezde nereye oturtuyoruz ya da ne neyden iki birim saðda vs. bu bakýmdan video üzerinde göstermiþ olduk. Daha sonra arkadaþlar diðer seviyelerdeki binalarýda istediði için devam ettik.