Gönderen Konu: köy binasýný 8 yapmak istiyorum(eksi'si artý'sý)  (Okunma sayýsý 3648 defa)

Çevrimdýþý orhanblt

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
Ynt: köy binasýný 8 yapmak istiyorum(eksi'si artý'sý)
« Yanýtla #12 : 26 Nisan 2014, Cumartesi - 13:05 »
Kaç kupan var

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #13 : 26 Nisan 2014, Cumartesi - 15:58 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kaç kupan var
1300-1400 civarý. Þu anda þansým döndü herhalde güzel köyler çýkmaya baþladý. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #14 : 27 Nisan 2014, Pazar - 17:33 »
- Yönü arkadaþlarýn dediði gibi 6. Sv binalara saldýramicaðýn için 1400 kupa çýkman gerek ordada rakipleri yenmek için en kötü dev ile okçu 5 olursa 200 ordu ile her köye. En az %50 zarar verirsin ve eksi yönlerinden biride bazen 80-90 lv ler köyüme 6. Sv asker ile saldýrýyolar etkisiz kalabiliyo ama savunmaý son sv yaparsan kimse ganimet veya kupa alamaz.
+ yönü Karaiksir sondasý kendi binamý 4 gün önce 8 yaptým sondayý kurduðum gibi 2 ye yükselttim 2 olmasý için sayýlý saatler kaldý bitincede 3. Sv yükselticem barbarýn yoksa almak için büyük avantaj oluyor 3. Sv sonda saat baþý 45 karaiksir veriyor 1 günde 1080 karaiksir gibi bir miktar günde , eðer karaiksirini korursan her 15 günde bir barbarýný lv atlatýrsýn tabi savaþlardan alýrsan daha etkilide olur. bunun üstüne 5. Sv askerler ve savunmalarýn lv leri artýyor daha etkili bir savunma yapabilirsin havan 6 olunca bile okçularý tek vuruþla öldürme þansýna sahip olursun böylece savunmaný güzel þekilde gerçekleþtirirsin.Ayrýca kullanýrmýsýn bilmem ama PEKKA da açýlýyor. 9 a çýkarkende herþeyi son sv yapýp çýkarsan çok iyi verim alýrsýn oyundan tabi duvarlarýn etkiside büyük en az 7-8 yapmaya özen göster.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.