Hýzlý geliþmeye çalýþmýþsýn belli.
Ordu kamplarýný tam göremiyorum ama hepsi 5 olsun. Hatta laboratuvar geliþtirmelerini tamamladýktan sonra (laboratuvar da 5 olsun) ve de büyü fabrikasýný da 3 yaptýktan sonra ordu kamplarýný 6 yapmaya baþla. Bütün engelleri kaldýr. Duvarlarý 6 yapmaya baþla.(bi yarýsý 6 olsun). Bütün okçu kulelerin 7 olsun, hatta sonradan 8 yapmaya baþla. Sihirbazlar 3 olsun. Türk bayraðýný dýþarý al merak etme onu yok edemezler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Onun dýþýnda iki tane tesla dik. Toplarýn hepsini 8 yap. Havanlarýn hepsini 4 hatta mümkünse 5 yap. Hava savunmalarýný 4 yap. Alton depolarýn 11, iksir depolarýn 10 olsun. Kýþlalar 8,7,7,7 þeklinde olsun. Altýn madenlerini komple 10, iksir madenlerini komple 9 yap. Maden geliþtirmelerini EN EN EN SON yap. Klan kalesine önem ver biraz için 20 asker barýndýrýyosun bak 3 de yapmýþýn iyi olmuþ. Ýçeri al hatta en ortaya al onu. Benim köy düzenim seninkine yakýn yani dýþ duvarlar baktýðýnda benimki de elmas gibi görünüyo ama beni sadece daha sistematik. Kýþlalarý dýþarý al. Ýç kýsmý biraz geniþlet ve o iç kýsma depolarýný havanlarýný ve de teslalarýný koy. Sonra bu iç kýsmýn etrafýný komple savunmalarla çevrele. Savunmalarýn etrafýna hep duvarlar olsun. havanlarýn hemen yakýnlarýna sihirbazlarý döþe. Sonra da bu düzendeki köyün etrafýna diðer eþyalarý yýð. Birazdan bu postun altýna kendi köyümü de yükleyecem. O zaman kafanda þekillenir biraz anlatmak istediðim.