ne zamandýr oynuyorsun merak ettim ben þuan 45 lvl deyim ne kadar daha oynamam lazýmki bu þekilde yaparbilirim.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapne zamandýr oynuyorsun merak ettim ben þuan 45 lvl deyim ne kadar daha oynamam lazýmki bu þekilde yaparbilirim.kardeþim inþaatcý sayýna baðlý ne kadar çok insaatcý varsa o kadar hýzlý ilerlersin tabiki iþcileri boþ býrakmamak lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Aðaç koleksiyonunda güzelmiþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapne zamandýr oynuyorsun merak ettim ben þuan 45 lvl deyim ne kadar daha oynamam lazýmki bu þekilde yaparbilirim.kardeþim inþaatcý sayýna baðlý ne kadar çok insaatcý varsa o kadar hýzlý ilerlersin tabiki iþcileri boþ býrakmamak lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAynen öyle ben 3.5 ayda 5 inþaatçý ile hiç boþ durmadan 76 lv e geldim
O kadar gems nasýl biriktirdin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap