Gönderen Konu: Farming Saldırı Taktiği [200'lük Ordu]  (Okunma sayısı 7979 defa)

Çevrimdışı Matiz

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    3 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Matiz
  • Klanım : MYKA
Farming Saldırı Taktiği [200'lük Ordu]
« : 26 Mayıs 2014, Pazartesi - 04:09 »
90 Okçu
16 Dev
30 Goblin

Saldırı Önerisi:Toplayıcıların bulunduğu yerlere 3-4 tane dev atarak arkadan okçuları ve birazda goblinleri salıyoruz.Devler savunmayı oyalarken okçular ve goblinler gamineti yürütüyor.

Not:Deneyecek olanlar kupa kaybetmeyi göze alıpta denesin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Bol Sanş : )

Matiz 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: samsa1979 (10 Ağustos 2014, Pazar - 19:11), DelusionX (17 Temmuz 2014, Perşembe - 13:02)

Çevrimdışı LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aşktır.
  • 150 Mesajı Toplam
    192 Kere Beğenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klanım : Yüksek Gerilim
Ynt: Farming Saldırı Taktiği [200'lük Ordu]
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2014, Pazartesi - 21:02 »
Biraz okçu biraz goblin yerine şifacı üretip kupa kaybetmemek daha mantıklı. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Ölüm varmış korku varmış,
Bu dünyanın sonu varmış
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaşadıkça.

Çevrimdışı FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 3
  • Durumum:
  • 39 Mesajı Toplam
    57 Kere Beğenildi
  • COC Nick : FatihliFatih
  • Klanım : eXeLanCe
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2014, Pazartesi - 21:39 »
100 barbar 100 okçu yapıyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap hiç birşey kaybetmiyorum.

FatihliFatih 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Dehagunes (22 Haziran 2014, Pazar - 01:35)

Çevrimdışı Matiz

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    3 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Matiz
  • Klanım : MYKA
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2014, Pazartesi - 00:05 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Biraz okçu biraz goblin yerine şifacı üretip kupa kaybetmemek daha mantıklı. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Belirttiğim orduyla çoğu zaman % 50 alınabiliyor eğer saldırılan köy binasınıj seviyesiyle kendi binamız arasında 2 seviye fark yoksa tabi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Matiz 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: resulbol (15 Temmuz 2014, Salı - 15:28)

Çevrimdışı Anıl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajı Toplam
    757 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Anıl
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2014, Pazartesi - 22:29 »
Zamanında gaza gelip böyle düzen denedim ama duvar yıkıcı olmadan bana her ordu saçma 3-4 savaşa duvar yıkıcı kullanmadan gittim diye 200lü ordumun hepsini öldürdüm girişte düzen iyi fakat
Şifacı
Dev
Okçu
Duvar yıkıcı
Goblin daha iyi bence

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anıl 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: szolnok (03 Haziran 2014, Salı - 18:49)

Çevrimdışı Paradoxbist

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 5
  • Durumum:
  • Serseri okçu :D
  • 24 Mesajı Toplam
    47 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ParadoxBIST
  • Klanım : DeJaVu
« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2014, Çarşamba - 08:16 »
Ben th6dayım o yüzden 150lik ordu taktiğimi söylicem
134 ok
3duvar
10goblin
Maliyeti:yaklaşık 20.000iksir

Taktik: 800-900 arasında kupada saldırı yapın , dil değiştirme taktiğine inanan varsa saat değiştirsin(kim ne derse desin işe yarıyo) , dolu üretici olan koylere saldırın (depoya ulaşamasanız bile zarara sokmaz[depo ortadaysa] ) üreticileri aldıktan sonra imkanınız varsa depolarada saldırmaya çalışın...
Not: en az 100.000 altın-iksirli köylere saldırın tam anlamıyla bir kaar için Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap okuduğunuz için teşekkürler

Konumu okuyup beğendiyseniz beğeni+rep verirseniz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı Anıl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajı Toplam
    757 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Anıl
« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2014, Çarşamba - 12:52 »
Th6 ya göre gerçekten iyi düzen o sevilerde her şeyini son sv yapın duvarlar dahil oyunun en zevkli olduğu dönemleriniz zevkini çıkarın ve bol bol ganimet toplayın  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdışı LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aşktır.
  • 150 Mesajı Toplam
    192 Kere Beğenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klanım : Yüksek Gerilim
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2014, Pazar - 17:08 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Ben th6dayım o yüzden 150lik ordu taktiğimi söylicem
134 ok
3duvar
10goblin
Maliyeti:yaklaşık 20.000iksir

Taktik: 800-900 arasında kupada saldırı yapın , dil değiştirme taktiğine inanan varsa saat değiştirsin(kim ne derse desin işe yarıyo) , dolu üretici olan koylere saldırın (depoya ulaşamasanız bile zarara sokmaz[depo ortadaysa] ) üreticileri aldıktan sonra imkanınız varsa depolarada saldırmaya çalışın...
Not: en az 100.000 altın-iksirli köylere saldırın tam anlamıyla bir kaar için Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap okuduğunuz için teşekkürler
15 dev 1 şifacı 2-3 yıkıcı gerisi okçu goblin karışımı ile 6 seviyeyken alamadığım 6 seviye köy yoktu. Bana göre de oyunun en zevkli olduğu bina seviyesi 7.

Ölüm varmış korku varmış,
Bu dünyanın sonu varmış
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaşadıkça.

Çevrimdışı BaTuHAnCCo

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : batuhan
  • Klanım : Basmane merkez
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2014, Pazartesi - 14:08 »
Ben sana bir taktik vereyim bunla hiç başarısız olmadım 14 dev 8 duvar kırıcı 50 goblin 50 okçu 1 şifacı ganimet depolarda ise devlerle duvar kırıcıları gönderip yol açıyorsun sonra havan ve sihirbaz kulesi varmı diye bakıyorsun goblinleri salıyorsun arkada kalan savunma yerlerinizde okçularda bitiriyorsun biraz geç oldu ama iyisi rep atın tşk

BaTuHAnCCo 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: n.yasinbulbul_50 (02 Ağustos 2014, Cumartesi - 01:17)

Çevrimdışı borabyr2

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
  • COC Nick : BoraByr
  • Klanım : karadayi
« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2014, Pazar - 00:14 »
Kardeş öyle yapıcağına gün boyu normal savaş yap. Gece 12 den sonra dil ayarlarını çince korece japonca vs yapıp 200 tane okçu bas zaten 250000,300000 ganimet madenlerde kesin çıkıyor. %50 ni de ganimetini de al kaç  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

borabyr2 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Paradoxbist (03 Temmuz 2014, Perşembe - 09:22)

Çevrimdışı ---Hydra---

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanıtla #10 : 29 Haziran 2014, Pazar - 02:35 »
Ben 50barbar-150okçu kullanıyorum.Önce barbarları atıyorum.Arkalarındanda okçuları atıyorum.Savunma barbarlarla uğraşırken okçular madenleri rahatça hallediyor.7. seviye köy binası olanlarda kışlalar,ordu kampları,madenler,inşaatçı kulubesi gibi binaları yok edince %50'yi zaten geçiyor.Köyüne göre bu taktikle 300k altın-iksir yağmaladığım oluyor.Hemde maliyeti çok düşük hiçbir türlü zarar yapmazsınız

Çevrimdışı ekinn

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ekoo
  • Klanım : 1923TÜRK3
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2014, Perşembe - 05:00 »
Hem ganimet hemde kupa kaybetmemeyi grantilemek istiyosaniz 8 dıvar 12 dev 60 goblin kalanına okçu ve klan kalesinede önerim +5sihirbaz olmalı çok faydasını gördüm bu düzenin böyle ortalama 200k iksir ve altın lasıyorum hersavaştan

💀
Game Center: gamer ek•n