1400-1500lerde ganimet sorununun olmayacaðýna garanti veririm.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1400-1500lerde ganimet sorununun olmayacaðýna garanti veririm.Ben Þuan 1489 Kupadayým Sanýrým Ganimet Sorunu Yok,Fakat Almasý Bazen Taktikleri Zorlatýyor.Gümüþle Arasýnda Küçük Bir Fark Var Ama Büyük Yükseliþ Gösteriyor Köyler. O Yüzden Bende Düþmeyi Planlýyorum
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1400-1500lerde ganimet sorununun olmayacaðýna garanti veririm.Ben Þuan 1489 Kupadayým Sanýrým Ganimet Sorunu Yok,Fakat Almasý Bazen Taktikleri Zorlatýyor.Gümüþle Arasýnda Küçük Bir Fark Var Ama Büyük Yükseliþ Gösteriyor Köyler. O Yüzden Bende Düþmeyi PlanlýyorumBenim köyüm de 8 seviye. 1800lerde falan çok rahat ganimet kasabiliyorum hem de düþük maliyetli askerler ile. Vur kaç taktiði de yapmýyorum. Fakat tek sýkýntýsý saðlam saldýrýlar da alabiliyoruz.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1400-1500lerde ganimet sorununun olmayacaðýna garanti veririm.Ben Þuan 1489 Kupadayým Sanýrým Ganimet Sorunu Yok,Fakat Almasý Bazen Taktikleri Zorlatýyor.Gümüþle Arasýnda Küçük Bir Fark Var Ama Büyük Yükseliþ Gösteriyor Köyler. O Yüzden Bende Düþmeyi PlanlýyorumBenim köyüm de 8 seviye. 1800lerde falan çok rahat ganimet kasabiliyorum hem de düþük maliyetli askerler ile. Vur kaç taktiði de yapmýyorum. Fakat tek sýkýntýsý saðlam saldýrýlar da alabiliyoruz.Aynen Daha 1500 Lerde 3-4 Pekka Atan Cadý Basanlar Var..Çok Zorluyorlar Köyü En Az 300k Çalýp Gidiyorlar.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1400-1500lerde ganimet sorununun olmayacaðýna garanti veririm.Ben Þuan 1489 Kupadayým Sanýrým Ganimet Sorunu Yok,Fakat Almasý Bazen Taktikleri Zorlatýyor.Gümüþle Arasýnda Küçük Bir Fark Var Ama Büyük Yükseliþ Gösteriyor Köyler. O Yüzden Bende Düþmeyi PlanlýyorumBenim köyüm de 8 seviye. 1800lerde falan çok rahat ganimet kasabiliyorum hem de düþük maliyetli askerler ile. Vur kaç taktiði de yapmýyorum. Fakat tek sýkýntýsý saðlam saldýrýlar da alabiliyoruz.Aynen Daha 1500 Lerde 3-4 Pekka Atan Cadý Basanlar Var..Çok Zorluyorlar Köyü En Az 300k Çalýp Gidiyorlar.Pekkayý yine gizli tesla halledebiliyor da golem ile girenler bile oluyor. Ölümsüz gibi bir þey resmen. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ýsime yaradi tesekkurler