Gönderen Konu: Kolay Kara iksir,altın ve iksir kasma  (Okunma sayısı 7737 defa)

Çevrimdışı Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajı Toplam
    56 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Killer1453
Kolay Kara iksir,altın ve iksir kasma
« : 06 Temmuz 2014, Pazar - 04:27 »
İlk önce kupamızı 2000 lere köy binası yıkarak getiriyoruz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Burdan sonra büyülerimizi de yıldırım büyüsü basıyoruz. Askerleri ise 140 okçu 60 barbar veya full okçu basabilirsiniz. Oyuna geceleri girin ve köy binası dışarda gelenleri yıkın kupa alın 21k bonus ganimet gelir ve bu kupada oyunu bırakan veya afk olan çok kullanıcı var bu yüzden durmadan madenlerde ganimetli adam gelir 200-250k yı çok kolay şekilde alırsınız ve bu seviyede ki adamların sondaları ile madenleri yüksek seviye olduğundan rahatlıkla ganimet kasılıyor size bir örnek benden Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Gördüğünüz gibi ganimetleri Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Kara iksir deposu full Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap İksir zaten hep 6 milyon klan savaşına ejderle girdiğim için azalıyor hemen geri fulleniyor. Altınım azaldı ama 2 gün öncesine kadar 6 milyondu 6 günlük inşaatları verdim yani teslaları çok rahatım ganimet sıkıntısı hiç çekmiyorum.

Bol şanslar...

Killer1453 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Cardriff (29 Kasım 2014, Cumartesi - 17:02)

Çevrimdışı WalkerSS

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • 1 TEŞEKKÜR YETER...
  • 8 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
  • COC Nick : WalkerSS
Ynt: Kolay Kara iksir,altın ve iksir kasma
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2014, Cuma - 21:08 »
Yararlı ve güzel eline sağlık dün akşam 7 yaptım köy binasını ilk işim kara iksir kasmak şu an sağol

BU BİR İNSANLIK  SUÇUDUR!

WalkerSS 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ZEKO MM (29 Temmuz 2014, Salı - 16:56)

Çevrimdışı Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajı Toplam
    77 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2014, Cuma - 21:10 »
İlk önce kupamızı 2000 lere köy binası yıkarak getiriyoruz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Burdan sonra büyülerimizi de yıldırım büyüsü basıyoruz. Askerleri ise 140 okçu 60 barbar veya full okçu basabilirsiniz. Oyuna geceleri girin ve köy binası dışarda gelenleri yıkın kupa alın 21k bonus ganimet gelir ve bu kupada oyunu bırakan veya afk olan çok kullanıcı var bu yüzden durmadan madenlerde ganimetli adam gelir 200-250k yı çok kolay şekilde alırsınız ve bu seviyede ki adamların sondaları ile madenleri yüksek seviye olduğundan rahatlıkla ganimet kasılıyor size bir örnek benden Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Gördüğünüz gibi ganimetleri Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Kara iksir deposu full Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap İksir zaten hep 6 milyon klan savaşına ejderle girdiğim için azalıyor hemen geri fulleniyor. Altınım azaldı ama 2 gün öncesine kadar 6 milyondu 6 günlük inşaatları verdim yani teslaları çok rahatım ganimet sıkıntısı hiç çekmiyorum.

Bol şanslar...
yıldırım büyüsünü beklemek baya zaman alıyor

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajı Toplam
    57 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ugrtrkgvn56/ugrtrkgvn/ugrtrkgvn568/ugurt56
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2014, Pazar - 00:26 »
Bu seviyede ganimet korumak çok kolay değil.Bayağı uğraş gerektirir.Ben 8. seviye köyümde 2100 seviyesine geldim çok zaman ayırmam gerekti ganimeti korumak için baktım olacak gibi değil düştüm 1400 lere ne saldıran var ne bişey.rahatlıkla 200k ganimet topluyorum.Zaman sıkıntısı yoksa dediğin yöntem uygulanabilir.Art arda 3 kere saldırı yapıp bi kere kaybetsen bile 600k ganimet kalır elinde.

En büyük savaş,cahilliğe karşı yapılan savaştır.

K.Atatürk

Çevrimdışı ZEKO MM

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ZEKOMM
  • Klanım : ZEED FOR SPEED
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2014, Salı - 17:00 »
BENIM SIMDI 5873 KARA IKSIRIM VAR TOPLAYIB BARBAR KRALMI ALIYIM  YOKSA FULL DALKAVUKMU BASAYIM Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajı Toplam
    77 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2014, Salı - 17:02 »
10.000 yap Barbar Kralı al
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2014, Salı - 22:42 Gönderen: Yüksel129 »

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

ŞEHZADEBEYİ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2014, Çarşamba - 14:10 »
BENIM SIMDI 5873 KARA IKSIRIM VAR TOPLAYIB BARBAR KRALMI ALIYIM  YOKSA FULL DALKAVUKMU BASAYIM Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Koruyup, 10.000 bin kasabilirsen barbar kral al Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap vesselam

Çevrimdışı berke_35

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajı Toplam
    11 Kere Beğenildi
  • COC Nick : berke
« Yanıtla #7 : 31 Temmuz 2014, Perşembe - 12:21 »
biriktir kardeş barbar kral al çok işe yarıyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap