Gönderen Konu: Usta ligine çýkmak  (Okunma sayýsý 6443 defa)

Çevrimdýþý Teknojix

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Teknojix
  • Klaným : yok
Usta ligine çýkmak
« : 21 Temmuz 2014, Pazartesi - 12:01 »
Merhaba arkadaþlar ben usta ligine çýkýp 1000 taþ almak istiyorum onlada 4.inþaatçýyý alýcam.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Köyüm bu þekilde biliyorum biraz baþlarda hata yaptým o yüzden þimdi toparlamaya çalýþýyorum ve 4.inþaatçý gerekli oyuna para yatýramayacaðým için usta ligine çýkmaya karar verdim.Altýn 3 ten kristal 1 e 1 günde çýktým ama nedense gerisi çok zor olmaya baþladý dýþarýda köy binasý olan köy bulmak çok zorlaþtý yaný hiç gelmiyor desem yeridir.

Bende size danýþmak istiyorum önerebileceðiniz taktik var mý ? ne yapabilirim 2 3 günden beri uðraþýyorum

« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2014, Salý - 18:55 Gönderen: Gökbörü »

Çevrimdýþý benim adým name

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 97
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    32 Kere Beðenildi
  • COC Nick : benim adým name
  • Klaným : KEBABÝSTAN
Ynt: Usta ligine çýkmak
« Yanýtla #1 : 21 Temmuz 2014, Pazartesi - 12:18 »
bence hiç uðraþma usta lige çýkmakla biraz sabret taþ biriktir ben 2 ayda hiç harcamadan 4. iþçiyi almýþtým.

Þimdi o sesini bi kes lan, beyin hücrelerimde Nicola Tesla
Yazcam diye boþa sarmýyom esrar, kafa boþ ama yine benim adým masta.

Çevrimdýþý Teknojix

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 21 Temmuz 2014, Pazartesi - 12:22 »
Tabikide öyle bir þey yapmýyacaðým o kadar uðraþtým boþamý gitsin geri gitmek yok günde 50 kupa olsa bile kasacaðýz o kadar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý benim adým name

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 97
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    32 Kere Beðenildi
  • COC Nick : benim adým name
  • Klaným : KEBABÝSTAN
« Yanýtla #3 : 21 Temmuz 2014, Pazartesi - 12:25 »
Sen bilirsin. en baþta taþlarýný harcayarak hata yapmýþsýn. ben mesela 6 ay önce baþladým hiç harcamadým þimdi 4 iþçi var artý 500 taþým var þuan  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Þimdi o sesini bi kes lan, beyin hücrelerimde Nicola Tesla
Yazcam diye boþa sarmýyom esrar, kafa boþ ama yine benim adým masta.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #4 : 22 Temmuz 2014, Salý - 04:06 »
Arkadaþ bilgi istemiþ fakat iþi dalgaya alýr gibi 2 ayda birikir diyosunuz.
Ya bildiðiniz konularda yardýmcý olun yada yorum yapmayýn yanlýþ bilgi vermeyin.

Usta lige balon ve dalkavuk son sv ile çýkan var.
Onun dýþýnda köy binasýný yýkarak zar zor 1-2 haftada çýkarsýnýz

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: ferhatqq (24 Temmuz 2014, Perþembe - 15:05), (22 Temmuz 2014, Salý - 13:49)

Çevrimdýþý beastmaster

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ismail
  • Klaným : 1923TÜRK-1923TÜRK5
« Yanýtla #5 : 22 Temmuz 2014, Salý - 13:40 »
Usta lige çýkmak için  ya masraftan kaçmayýp saðlam ordu yapacaksýn ki bir süre sonrasýnda artýk ganimet elde edemiyorsun pek ya da anýl ýn dediði gibi binalarý yýkarak çýkacaksýn.

O kadar uzun sürmüyor aslýnda çýkmak. Ýki veya üç günümü almýþtý benim 1800 kupa civarlarýndan ama ben 9 sv nin sonlarýndaydým sen  ne durumdasýn bilmiyorum. Kuvvetli ordu da basmamýstým klasik devli ordumlaydý.

Bu yola çýkarken bilmen gereken en önemli þey bir süre sonra oyundan soðuyacaksýn. Ne ganimet alabilceksin bi çok seferde ne de köy yýkabileceksin. En önemlisi de eðer alamayacaðýný düþünüyorsan köyü veya þüphe varsa alamýcana dair hiç saldýrma. Zaten 5-10 gibi kupalarla yükseliyorsun kaybettiðinde 25-30 ile gidiyor kupa. Alýrým dediðin köylere dal yoksa iþin daha da zor oluyor

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #6 : 22 Temmuz 2014, Salý - 18:55 »
Resim kodu eklenmiþtir.

Ýyi forumlar.

Çevrimdýþý 3nginkurt

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : dark boy
  • Klaným : destroyerz
« Yanýtla #7 : 24 Temmuz 2014, Perþembe - 14:53 »
söylenenlere katýlmýyorum.2 gün önce altýn 3 idim dün gece usta 3 oldum taþý aldým ve þuan okçu goblin yaparak kupa düþüyorum.94 levelim.sadece dev altý okçu5 goblin 5 bombacý 5 barbar kral 10 kraliçe 6 sev.ve belki inanmayacaksýnýz ama 2 günde usta ligine devlerle çýktým.15 dev 8-9 bombacý gerisi okçu. 3 þifa buyusu 1 öfke buyusu ve tabiki bana tüm köy binalarýný yýktýran kral ve kraliçe.nasýl savaþtýðýmý isterseniz detaylý anlatýrým

Çevrimdýþý Teknojix

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 25 Temmuz 2014, Cuma - 23:32 »
Ben bunu paylaþtýktan 3 gün sonra dýþarýdaki köy binalarýna dalarak usta ligine çýkýp 1000 taþýmý aldým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ama senin taktiði merak ettim söyleyebilir misin ? yan çana uygulayabilirim belki

Çevrimdýþý 3nginkurt

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : dark boy
  • Klaným : destroyerz
« Yanýtla #9 : 29 Temmuz 2014, Salý - 02:05 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben bunu paylaþtýktan 3 gün sonra dýþarýdaki köy binalarýna dalarak usta ligine çýkýp 1000 taþýmý aldým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ama senin taktiði merak ettim söyleyebilir misin ? yan çana uygulayabilirim belki
benim taktik þampiyon ligdede uygulanan taktik.buyu fabrikana ve kraliçene taþ kullanýrsan daha çabuk savaþýrsýn.çünkü buyusuz ve kraliçesiz çok zor.gireceðin köyleri seçerken köy binasý tam ortada olmayanlarý seçip yakýn yerden gireceksin.ilk önce dýþarýdabiraz okçu býrakýp temizliðini yaparken ayný anda devleri salacaksýn.peþinden duvar kýrýcýlar ve bir miktar daha okçu.dýþarýda kral ve kraliçenin yönleneceði þey kalmayýnca onlarý ve ardýndan buyuculeri salacaksýn.tam ortaya kadar girerler.üzerlerine bir iyileþtirme bir öfke buyusu attýðýnda içeride hiçbirþey kalmýyor zaten.2 yýldýz % 50 civarlarý yýkým.cehennem kulesi var ise ona uzak yerden gir.ve seviyesi 1 olsun.yüksekse zor.sev 9 maximum köye de dalsan sonuç alýrsýn burada amaç köy binasýný hedef almak.sev 10 lardada duruma göre ck lar ayrý ayrý olur uzak yerden girersin