Gönderen Konu: Arkadaþlar kupa ve ganimet kasmak istiyorum.Th7 den örnek verirmisiniz?  (Okunma sayýsý 2670 defa)

Çevrimdýþý Yeliz24

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : yeliz
  • Klaným : Victory
Arkadaþlar , binalarýn hepsini yükseltmeden köy binamý Th7 'ye yükselttim . Ve bu yüzden çok az altýn ve iksirim var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ganimet ve kupa kasmak için köy düzeni bulmaya çalýþýyorum ... Fikir verirseniz sevinirim. 42 levelim gümüþ iki ligindeyim ... Þimdiden çok teþekkürler...  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ---Hydra---

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Ynt: Arkadaþlar kupa ve ganimet kasmak istiyorum.Th7 den örnek verirmisiniz?
« Yanýtla #1 : 30 Temmuz 2014, Çarþamba - 13:13 »
Bence bi süre sürekli olarak madenleri geliþtir.11. seviyede madenler çok süper kazanç saðlýyor.Bunlarý yaparken arada savaþ yap.Köy düzeni olarakda madenleri  içe  al depolarda fazla iksir býrakma.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Arkadaþlar kupa ve ganimet kasmak istiyorum.Th7 den örnek verirmisiniz?
« Yanýtla #2 : 30 Temmuz 2014, Çarþamba - 14:17 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaþlar , binalarýn hepsini yükseltmeden köy binamý Th7 'ye yükselttim . Ve bu yüzden çok az altýn ve iksirim var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ganimet ve kupa kasmak için köy düzeni bulmaya çalýþýyorum ... Fikir verirseniz sevinirim. 42 levelim gümüþ iki ligindeyim ... Þimdiden çok teþekkürler...  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
7. Seviye hazýr köy düzenleri var ordan ganimet koruma için en uygun olaný seçip kendi köyünüze uygulayabilirsiniz. Ara motorlarýndan clash of clans 7. Seviye köy düzeni diye aratmanýz yeterli. Vesselam