Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÇok yararlý eyv... +rep+rep verdigine eminmisin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Çok yararlý eyv... +rep
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÇok yararlý eyv... +rep+rep verdigine eminmisin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap20 iletiye ulaþana kadar veremez Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
2 yeni ss dahaLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap2 yeni ss dahaLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAlttaki resimde %65 e 20 kupa vermiþ %100 ü düþünemiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Çok yararlý olmuþ +rep ve beðeni.
benim ordu kampým 180 lik ben 5. seviye 100 okçu 5. seviye 70 goblin 4. seviye 10 duvar yýkýcý ve duvar yýkýcýlar 5 gün sonra 5. seviye olcak.ama bu yöntemlerde çok baþarýlý.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapbenim ordu kampým 180 lik ben 5. seviye 100 okçu 5. seviye 70 goblin 4. seviye 10 duvar yýkýcý ve duvar yýkýcýlar 5 gün sonra 5. seviye olcak.ama bu yöntemlerde çok baþarýlý.Bu yöntemi kendim buldum gerçekten bu yöntem sayesinde baya bi ganimet kastým