Gönderen Konu: Globalde banlanma  (Okunma sayýsý 14307 defa)

Çevrimdýþý Sibelt

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Sibel t.
  • Klaným : TEKVATAN
Globalde banlanma
« : 02 Þubat 2013, Cumartesi - 17:52 »
Globalde argoya hakarete rahatsýz edici tabirlere doðal olarak izin verilmediðinden hepimizin haberi vardýr fakat oyunu Türkçe oynayabilirken global niye Türkçe deðil?

En basitinden hayýr yazmaya çalýþtýðýmýzda : h**** çok yazmaya çalýþtýðýmýzda:*** hatta level yazmaya çalýþýrken bile levl yazarsaniz l*** ile karþýlaþýyoruz.

Bunlarý bi kenara koydum. Globalde sizce kim neye göre banlanmaya karar veriyor ?
Ýki gün önce tek bir argoyu hakareti geçtim, türkçe bu nereye çekerseniz oraya gider dediðimiz baþka bir tarafa çekilecek bir kelime bile etmememe raðmen 24 saat ban yedim.

Globalde çýkan tartýþmalarýn edilen küfürlerin haddi hesabýnýn olmadýðý gecelerde bir çoðumuzun bildirmesine raðmen banlanmayan oyuncular var.

Bana bu ban iþini kimin neye göre yaptýðýný açýklarsanýz en azýndan sinir krizi geçirmeyi býrakýrým.

Þimdiden herkese teþekkürler

« Son Düzenleme: 16 Þubat 2013, Cumartesi - 13:53 Gönderen: FurkanCeylan »

Sibelt 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Fratos (04 Aðustos 2014, Pazartesi - 19:34), MADMES (12 Aralýk 2013, Perþembe - 17:12)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Globalde banlanma
« Yanýtla #1 : 02 Þubat 2013, Cumartesi - 18:28 »
Bunu böyle yapan chatlerinizi bildiren oyuncular varsa resmi olarak belirli bir süre Globale yazamýyorsunuz. Bu kelimeler baþka dillerde argo olabilir bilemiyorum ama gerçekten çok saçma, haklýsýnýz.

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Sibelt (02 Þubat 2013, Cumartesi - 19:03)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #2 : 02 Þubat 2013, Cumartesi - 20:18 »
Bildiðim kadarýyle, globalde oyuncunun ustune týkladýðýnda bildir seçeneði çýkýyor ve sadece bildirilenler iþlem göruyor, yazarken çýkan yýldýzlar ise önceden girilmiþ argo kufur içeren kelimelerdir yani makina tarafýndan yýldýz konuyor.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 02 Þubat 2013, Cumartesi - 20:47 »
Bu sayede yazmakta argoymuþ gibi algýlanýyor.

Çevrimdýþý Sibelt

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 02 Þubat 2013, Cumartesi - 21:40 »
Tamamda beyler sonuçta, birini biz ya da bir baþkasý bildirdi. Sonuç olarak bu bildirilen mesajlar incelenmeden sadece bildirildi diye mi banlanýyor? Eðer böyleyse herkesi bildirelim herkes banlansýn. Olamaz öyle birþey.
Bu bildirilen oyuncularýnýn mesajlarýnýn incelenmesi gerek ki, muhtemelen zaten bu iþi yapan birileri vardýr.

Sadece demem o ki, bu iþte gerçekten cevaplanmasý gereken bir çok nokta var. Yalnýzca kendi açýmdan da konuþmuyorum.
Hadi ben hiç biþi dememe raðmen banlandým , globali kendi kafalarýna göre kullanýp, küfreden rahatsýzlýk veren insanlar niye bildirilmelerine raðmen banlanmýyor.
Mantýk hatasý burada zaten

Sibelt 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Kerem426 (06 Þubat 2013, Çarþamba - 21:34)

Çevrimdýþý Merttim06

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MertSustam
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #5 : 13 Þubat 2013, Çarþamba - 19:59 »
Hayýr eðer bir kiþi 5 ve 10 arasý bildirilirse oluyor küfür etmesinde olur fakat yazýnda ***** çýkarsa 1 kiþide bildirse ban yiyorsun biraz mantýksýzlýk

Ýmzaya gerek yok zamanla anlaþýlýr nasýl biri olduðum zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Merttim06 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Akoc66TR (12 Nisan 2016, Salý - 20:18)

Çevrimdýþý Sibelt

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi