Gönderen Konu: baþka bilgisayarda oynayamýyorum  (Okunma sayýsý 1634 defa)

Çevrimdýþý argut

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : argut49
  • Klaným : siyahsancak
baþka bilgisayarda oynayamýyorum
« : 01 Aðustos 2014, Cuma - 14:16 »
merhaba,
ben game canterdan baðlantý yaptým þimdi bilgisayardan google hesabým var oraya aktarýp bilgisayardan oynamak istiyorum ancak bu olmuyor daha öncede tel oyun þifresini galax tel kullanmýþtým þimdi þifrede vermiyor bu durumu nasýl yapacaðým acilen çözmem lazým yardýmcý olursanýz sevinirim teþekkürler..

« Son Düzenleme: 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:05 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: BAÞKA BÝLGÝSAYARDA OYNAYAMIYORUM
« Yanýtla #1 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 14:40 »
kardeþim google+ ya kaydetmiþsen her yerde de oynarsýn, ben hem bilgisayardan, hem tabletten, hemde telefondan oynuyorum. Bluestacksý kur bilgisayara google hesabýnla giriþ yap iyi oyunlar. vesselam

Çevrimdýþý argut

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 15:08 »
kardeþim cvap verdiðin için çok teþekkür ederim fakat ben iphoneden game cantere kayýtlý google kayýt ettirmemiþtim ancak galxim vardý ordan þifremi kullanarak girebildim daha sonra o telefonumu satýnca þimdi þifre almak istiyorum þifre vermiyor ama game canter kayýtlýyým burdan google geçemiyorum iþte ne yapmam lazým tþkrler.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 15:34 »
þifre tek kullanýmlýktýr kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (01 Aðustos 2014, Cuma - 21:09)

Çevrimdýþý argut

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 15:45 »
son olarak fazla rahatsýz etmeden k.bakmayýn. þimdi ben appelden baðlanýyorum ve ikinci  cihaz içinde þifrem yok þimdi ben kesinlikle google+baðlantý yapamam deðil mi? bütün appel baðlanýyorum sadece gooogle geçiremiyorum dolayisiyle þifrede yok bunun baþka formulü olur mu? yada hep böyle mi gidecek?diðer þifremi iptal edemez miyim...çok çok saol

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #5 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 15:57 »
Kardeþim oyunu google+ baglamaktan baþka yol yok çünkü orasý oyunu kaydediyor, eyer levelin çok yüksek deðilse kendine yeni bir car aç , ya da böyle oynamaya devam et. üzgünüm kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: uzaya (01 Aðustos 2014, Cuma - 21:09), argut (01 Aðustos 2014, Cuma - 15:59)