Gönderen Konu: Tek bir cihazdan 2 köy  (Okunma sayýsý 4214 defa)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
Tek bir cihazdan 2 köy
« : 02 Aðustos 2014, Cumartesi - 00:32 »
Merhaba Arkadaþlar. Ben ipad kullanýyorum ve 2.köyümü açmaðý düþünüyorum. bununla ilgili biraz bilgi edindim. köylerimin arasýnda geçiþ yapmak istiyorum,2.köy açýcaksam yeni GameCenter lazým, benim bi sorum olucak. 2.köyü açmak için cihazý resetleyip yeni game center oluþturmam mý gerek ? Yoksa Game Center'dan çýkýþ yapmak gibi bir seçeneðim varmý, yani bildiðimiz facebook çýkýþ yapýp diðer hesabýmýza geçmek gibimi ?

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: Tek bir cihazdan 2 köy
« Yanýtla #1 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 01:06 »
Þuanki hesabýnýn gc sini unutma yaz bir yere. Sonra telefonu itunese baðlayýp yedekle. Restore et. Yedeklemeyi yükle.( yedekleme þarkýlarý kapsamaz). Clash of clansý indir. Normal apple kimliðini gir. Yeni gc hesabý aç onunla oyuna baþla o oyunu o yeni gcye baðla. Sonra eski gc ni girip eski hesabýnla yeni gc hesabýný girip yeni hesabýnla geçiþ yapýp oynayabilirsin kardeþim.

aDemm078 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: zenci1234 (08 Temmuz 2015, Çarþamba - 01:27)

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #2 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 01:08 »
Ya da restore ile uðraþma baþka bir arkadaþýnýn coc oynamýyorsa onda gc hesabý aç coc indir oyna baðla sonra iPadine girersin arkadaþýnda açtýðýn hesabý.

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 10:32 »
Herþeyi anladým çok saol bi tek þeyi anlamadým nasýl geçiþ yapacaðýmý

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 10:39 »
Çok basit. Þuanki hesabýn bir Game Center hesabýna baðlý. Bu yüzden hesabýn garantili yani hiçbir þekilde kaybetme durumun yok. Bu yüzden game center hesabýný baþka bir yere yaz sonra cihazýný restore et. Coc indir sana yeni hesap açacaktýr yeni köy devam et ilk görevler bitene kadar bitir sonra yeni gc hesabý aç o yeni köyü ona baðla zaten otomatik baðlanýyor oyuna girdiðinde hoþgeldiniz yazýsý çýkýnca bilki baðlanmýþtýr. Oldu mu 2hesabýn þimdi. Eski gc hesabýna gir ayarlar>game center>çýkýþ sonra coc u aç sana bir mesaj gelcek þef xxxx adlý köy binasý x olan köy yüklensin mi diye sende ONAYLA yazýp evet diyeceksin. Eski hesabýn gelecek. Diðer köyü oynamak içinde yine çýkýþ yapýp ye gc hesabýný girip ayný þeyi yapacaksýn kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap)

aDemm078 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: zenci1234 (08 Temmuz 2015, Çarþamba - 01:27), hylaaz (30 Eylül 2014, Salý - 07:21), fenerlienver (08 Aðustos 2014, Cuma - 18:57)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 10:41 »
Çok çok saol ya repini verdim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #6 : 04 Aðustos 2014, Pazartesi - 10:44 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Çok çok saol ya repini verdim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
saolasýn kolay gele Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap