Gönderen Konu: Ayný Gamecenter hesabý ile ayrý cihazlardan oynamak mümkün mü ?  (Okunma sayýsý 16055 defa)

Çevrimdýþý serverGSK

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Merhaba arkadaþlar,
Ipad taþýmak zor olduðu için mesai saatlerinde iphone dan oynamak istiyorum. Ýki cihazda da game center hesabým ayný. Iphone da Gamecenter üzerinden oyunu görüoyurm ve Iphone a kuruyorum ve oyna dediðimde bana aþaðýdaki soruyu soruyor:
GameCenter Alert
Do you want to load Chief serverGSK's viilage witn town hall level 5? Warning : progress in the current game will be lost.
Cancel / Okay

Cancel dersem yeni bir oyun olarak yüklüyor.

Okay bölümüne cesaret edemedim olasý kayýp yaþamak istemem.

Bu durumda ayný hesapý iki farklý cihazdan yönetme þansým yokmudur?

Teþekkürler.

Çevrimdýþý serverGSK

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Ynt: Ayný Gamecenter hesabý ile ayrý cihazlardan oynamak mümkün mü ?
« Yanýtla #1 : 15 Kasým 2012, Perþembe - 15:45 »
Buraya yazdýktan sonra bir cesaret aldý ve Okay dedim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ingilizce metinde geçen current o an açtýðýnýz cihazdaki mevcut oyunu simgeliyormuþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Teþekkürler.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #2 : 15 Kasým 2012, Perþembe - 16:02 »
þimdi anladýðýmýz kadarýyla clash of clans yüklenmemiþ bir cihaza , kendi game center hesabýyla girdiðinde oyunu oynayabiliyorsun deðilmi ? Sanýrým Bundan Sonra Yeni Cihazla Sýfýrdan Baþlayamayacaksýn  .

Çevrimdýþý chagyy

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 103
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    58 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 15 Kasým 2012, Perþembe - 17:23 »
Evet, bende bu soruyu merak ettim ama cesaret edip iPhone'umdan açayým dedim, size soruyor þu an mevcut köyünüzü kullanmak istiyormusunuz diye. Evet deyip oyununuza devam edebiliyorsunuz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Eðerki yanlýþlýkla hayýr derseniz ve köyünüz silinirse supercell destek bölümüne mail gönderince köyünüzü geri almanýza yardýmcý oluyorlar.

chagyy 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Tamer Feza (09 Þubat 2013, Cumartesi - 22:31)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 15 Kasým 2012, Perþembe - 18:32 »
bu konuyu iyice netleþtirince sabit konu yapalým merak edilenler arasýnda.

Çevrimdýþý chagyy

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 103
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    58 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 15 Kasým 2012, Perþembe - 18:37 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bu konuyu iyice netleþtirince sabit konu yapalým merak edilenler arasýnda.
Ben durum ile ilgili bilgi içeren bir baþlýk hazýrlayayým kýsa zamanda.

Çevrimdýþý oferunsal

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
« Yanýtla #6 : 18 Aralýk 2012, Salý - 15:27 »
Merhaba,

Benim sýkýntým oyunu ipad ve iphone cihazlarýnda ayrý ayrý oynayamamak. iPad eþimde duruyor, ben ise iphone ile oynamak istiyorum farklý hesaplar ile.
Þimdiye kadar tek Apple ID’yi bütün Apple cihazlarýmda kullanýyordum. Bu durumda hem ipad’de hem iphone’da ayný Apple ID ve ayný gamecenter olduðu için ayný oyunu oynayabiliyorusunuz. Ama benim sýkýntým ipad’deki oyun ve iphone’daki oyun farklý olsun. Daha sonra farklý bir gamecenter hesabý aldým iphone için. Yine ayný ipad’deki oyuna devam ediyor. En son bugün farklý bir Apple ID hesabý da aldým, yani hem Apple ID hem de gamecenter hesaplarý farklý ama nasýl birþeydir ki yine ipad’deki oyuna devam ediyor. Ben bunu nasýl düzeltebilirim?

Teþekkürler.

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #7 : 18 Aralýk 2012, Salý - 15:33 »
Merhaba, sayýn oferunsal.. Bu sorunu düzeltmek için, oyunu silip yeniden yüklemeyi denediniz mi?

Çevrimdýþý oferunsal

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #8 : 18 Aralýk 2012, Salý - 15:46 »
Merhaba, sayýn oferunsal.. Bu sorunu düzeltmek için, oyunu silip yeniden yüklemeyi denediniz mi?

Evet sayýn yetisen, hem itunes'a baðlayýp sildim, hem iphone üzerinden sildim ama bir fayda etmedi.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 19 Aralýk 2012, Çarþamba - 01:45 »
Size sorulan sorudan eski köyü yüklediysemiz tekrar sýfýrdan baþlayamýyorsunuz .

Çevrimdýþý oferunsal

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #10 : 19 Aralýk 2012, Çarþamba - 10:51 »
Size sorulan sorudan eski köyü yüklediysemiz tekrar sýfýrdan baþlayamýyorsunuz .

cevabýnýz için teþekkürler.
süreci þöyle aktarayým; iki cihazda da apple ID ve gamecenter aynýyken açtým oyunu iphone'dan. direk ipad'deki oyun açýldý ve sordu; "Þuanki oyunu gamecenter hesabýna kaydetmek istiyor musun?" Bu soruya iptal diyorum fakat hala eski oyuna devam ediyor. yani bu senin oyunun deðil, yada yeni bir oyun baþlatmak ister misin gibi bir opsiyon yok. Kaldý ki bu telefonu ikinci el alsam ne yapacaktým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap eski sahibinin köyünden oynamaya devam ederdik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

bununla ilgili olarak clash of clans türkiye sitesinde sordum þu cevabý verdiler;

"Oyun üzerinde ki Apple ID’niz ve Cihaz UÝD oyun serverlarýnda tutuluyor bu nedenle 1 cihazdan bir ID ile baðlantýlý oynanabiliyor ve istediðiniz kadar apple ID deðiþtirin sürekli ayný köy açýlacaktýr. Bu konuda çok katýlar ve oyunu sýfýrlama yapmýyorlar ama bunu oyun içerisinden geri bildirim ile bildirebilir cihazý 2 el aldýðýnýzý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap iletirseniz belki … "

Çevrimdýþý oferunsal

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #11 : 19 Aralýk 2012, Çarþamba - 15:12 »
Arkadaþlar,

Yurt dýþý ile irtibata geçtim, cevaplarý aþaðýdadýr. Ayný sorunu yaþayan arkadaþlar için de pek net ve olumlu bir geri dönüþ olmadý maalesef.

"Unfortunately, the current version of Clash of Clans only supports one account per device. Please use the factory reset function of your device to erase the current game, and you should be able to load yours (attached to your Game Center account). Please use this with caution as you will lose all data from the device, so remember to do a backup beforehand if needed."