Gönderen Konu: yeþil taþ alýyordum artýk alamýyorum  (Okunma sayýsý 2165 defa)

Çevrimdýþý beyazay89

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : smn
  • Klaným : sakarya
yeþil taþ alýyordum artýk alamýyorum
« : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 00:48 »
arkadaþlar daha önce 3 kere yeþil taþ satýn aldým 2 kere 104 tl lik 1 kerede 40 tl lik paketten ama artýk dükkana týkladýðýmda altýn gözüküyor ama yeþil taþ simgesi yok altýn almak içinde yeþil taþ istiyo týklýyorum al diye ama tekrar ayný yere aktarýyor yeþil taþ satýn alma gözükmüyor dükkanda ýphone kullanýyorum acil yardým talep ediyorum acaba elmas satýn almanýnda bir sýnýrýmý var

« Son Düzenleme: 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:06 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: YEÞÝL TAÞ ALIYORDUM ARTIK ALAMIYORUM
« Yanýtla #1 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 08:49 »
Kardeþim hiç taþ almanýn sýnýrý olurmu! Oyun bu yüzden var adamlar para kazanýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap teknik bir sýkýntý olabilir. Supercelle mail at yardým bölümünden zaten düzenlide taþ alýyorsan hemen yardýmcý olurlar. Para iþte her kapýyý açtýgý gibi, supercelinde kapýsýný hemen açýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap vesselam

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: koltrepa89 (07 Aðustos 2014, Perþembe - 14:53), ahmet96 (07 Aðustos 2014, Perþembe - 12:11), uzaya (07 Aðustos 2014, Perþembe - 08:58)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #2 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 14:27 »
Supercell e oyundan ayarlardan yardým ve destek bölümünden mesaj atýn gem ile ilgili size ulaþýrlar

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý koltrepa89

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 183
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : omer faruk
  • Klaným : -
« Yanýtla #3 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 14:54 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kardeþim hiç taþ almanýn sýnýrý olurmu! Oyun bu yüzden var adamlar para kazanýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap teknik bir sýkýntý olabilir. Supercelle mail at yardým bölümünden zaten düzenlide taþ alýyorsan hemen yardýmcý olurlar. Para iþte her kapýyý açtýgý gibi, supercelinde kapýsýný hemen açýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap vesselam
  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Para her kapýyý açar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Artýk bitti özge ve dilara . Büyük oynuyorum hedefim Rihanna Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick: RUZGARS
Klan:
TH:9

koltrepa89 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: uzaya (07 Aðustos 2014, Perþembe - 20:13), (07 Aðustos 2014, Perþembe - 15:11)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 10:13 »
Alýntý
  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Para her kapýyý açar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

hemde öyle bir açar ki birdaha da kapanmaz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #5 : 09 Aðustos 2014, Cumartesi - 19:03 »
büyük yazý fontu düzeltilmiþtir. Lütfen forumda büyük yazý kullanmayýnýz.

Ýyi forumlar...